неділя, 03 лютого 2019 01:01

Найбагатший чоловік світу розлучається

Власник компанії "Амазон" 55-річний Джефф Безос розлучається із дружиною 48-річною Маккензі. Прожили у шлюбі 25 років.

"Після щирих спроб урятувати шлюб ми вирішили розлучитися. Почуваємося щасливими, що прожили разом чудове життя. Тепер наш статус буде інший, та ми залишаємося сім'єю і друзями. Джефф і Маккензі", - написав мільярдер у "Твіттері"

Джеффрі Безос вивчав комп'ютерні науки в Принстонському університеті. Маккензі там вчилася на англійській філології. Познайомилися 1993-го. Працювали в одній фірмі.

- Мій кабінет був по сусідству з його, і цілими днями я слухала цей неймовірний сміх. Як можна було не закохатися? - казала в інтерв'ю журналу "Воґ".

Пара заручилася після трьох місяців побачень, ще за три місяці - одружилися. Коли 1994-го запрацювала компанія "Амазон", Маккензі стала її першим співробітником - бухгалтером. П'ять років орендували будинок з однією спальнею в Сіетлі. Тепер у них п'ять маєтків по всій Америці. До 2013-го Маккензі сама возила в школу чотирьох дітей - трьох хлопців і дівчинку, яку вдочерили в Китаї. Підкидала до роботи і Джеффа їхньою "Хондою".

Друг сім'ї Денні Гілліс каже - щоб проводити більше часу із сім'єю, Джефф призначає наради на ранок. Завершує день миттям посуду.

Маккензі - авторка романів "Пастки" і "Перевірка Лютера Олбрайта". Розповідає, що чоловік - її найвідданіший читач. Хоча її книжки не продають на "Амазоні".

Торік у Безоса з'явилася пасія - акторка й телеведуча 49-річна Лорен Санчес.

- Вона товариська, любить веселитися, - розповідають про жінку.

На початку стосунків із Безосом Санчес також була у шлюбі, має трьох дітей. Зараз обидві сім'ї розлучаються.

Компанія "Амазон" є найбільшою у світі за обігом, що продає товари та послуги через інтернет. На середину минулого року активи Безоса оцінювали у $150 млрд - 4,2 трлн грн, за версією агентства "Блумберг". Він найбагатший чоловік у світі за всю історію. У найближчого конкурента, засновника корпорації "Майкрософт" Білла Гейтса - $90 млрд.

Якщо Джефф віддасть половину статків Маккензі, він втратить статус найбагатшого. А вона - зможе очолити рейтинг найбагатших жінок, випередивши американську телеведучу Опру Вінфрі та королеву Великої Британії Єлизавету ІІ.

Зараз ви читаєте новину «Найбагатший чоловік світу розлучається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають