Ексклюзиви
середа, 18 вересня 2019 16:05

Зникли діти: хлопців оперативно знайшла поліція

Зникли діти: хлопців оперативно знайшла поліція
Після того як діти не повернулися додому, матері звернулися у поліцію. Хлопців швидко знайшли і повернули додому. Фото: Патрульна поліція Білої Церкви

17 вересня у Білій Церкві двоє дітей не повернулося вчасно додому. Матері обох одразу зателефонували у поліцію. Повідомляє патрульна поліція Білої Церкви на своїй сторінці у Facebook.

Першим зник 8-річний хлопець. Він не виходив на зв'язок з матір'ю протягом 40 хвилин.

По приїзду поліціянти разом зі стурбованою матір'ю обстежили територію, хлопець повернувся додому цілий і не ушкоджений. В цей час вдома вже працювали працівники ювенальної превенції.

Наступним на планшет патрульної поліції надійшов виклик про неповнолітнього школяра, який не повернувся зі школи. Хлопець не відповідав на телефонні дзвінки тривалий час. Дізнавшись, де підліток любить проводити вільний час.

За декілька годин охоронці порядку знайшли "втікача" поблизу однієї із шкіл міста. Він зізнався, що втратив чи загубив гроші, тому боявся повертатися додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мешканця Ставищенського району знайшли 400 грам коноплі

Гроші мама дала сину на придбання нового рюкзака. Його доставили у відділок поліції, де провели бесіду.

40-річну Олену Мараховську, матір трьох дітей, посадили в ізолятор тимчасового тримання за невиконання рішення суду. Ніби то вона не дає колишньому чоловікові 59-річному Олександрові Мараховському бачитися з дітьми. Суд визначив дні побачень із дітьми щосуботи та щонеділі з 10:00 до 18:00.

Зараз ви читаєте новину «Зникли діти: хлопців оперативно знайшла поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають