пʼятниця, 13 вересня 2019 13:01

Водій маршрутки №17 здер гроші зі школярів

Водій маршрутки №17 здер гроші зі школярів
У білоцерківському відділі транспорту скарг на водія не надходило. Однак працівники відділу бачили інформацію про випадок в інтернеті. Повідомили директора ТОВ "Транс Сіті" Сергія Шутенка. Фото: Facebook

Мешканка Білої Церкви Ольга Поліщук розповіла про те, як 13 вересня вона їхала в маршрутці №17 (номерний знак 021-09). На зупинці зайшли школярі. Водій узяв із них повну вартість проїзду. Хоча вони мають платити 50% вартості.

"За дітей ніхто не заступається. Мій син, якому 8 років, їхав на маршрутці №7. Водій так само взяв повну вартість проїзду. Дитина мені подзвонила. Я вийшла зустріла його. Водій був шокований. Відразу віддав мені гроші", - розповідає 30-річна Олена Лісовенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тролейбусний маршрут у Білій Церкві

У білоцерківському відділі транспорту кажуть, що скарг на водія не надходило. Однак працівники відділу бачили інформацію про випадок в інтернеті. Повідомили директора ТОВ "Транссіті" Сергія Шутенка. В управлінні пояснили, що такого поняття, як "обмеження пільгових місць", не існує. Водій не має права відмовляти, пояснюючи це тим, що в нього і так повна маршрутка пільговиків. У "Транссіті" повідомили, що до подібних скарг ставляться серйозно. Водія оштрафували. Якщо подібне буде повторюватись, його можуть звільнити з роботи.

"Достатньо записати номер машини і поскаржитись до управління транспорту. Водія покарають. Коли шофер виганяє вас як пільговика і відмовляє, не треба сваритись. Якщо вам попався ненормальний водій, вийдіть, почекайте наступного. Це залежить від людини. Не підвіз цей, підвезе інший", - говорять у відділі транспорту білоцерківської міської ради.

Жінку, яка була за кермом КІА, госпіталізували. Також в авті перебувала її дитина.

Зараз ви читаєте новину «Водій маршрутки №17 здер гроші зі школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають