вівторок, 03 вересня 2019 14:15

Відкрили дитячий майданчик у Крутогорбі

Відкрили дитячий майданчик у Крутогорбі
Відкриття майданчика було з солодощами та аніматорами. Бульбашкове шоу та конкурси для діток. Фото надане Вікторією Мамчур

25 серпня в селі Крутогорб Гайсинського району відкрили дитячий майданчик. Гроші на встановлення зібрали спільними силами односельчани та охочі допомогти.
Ініціативу про відкриття подала завідувач сільського клубу Олена Петрівна Степенко, її підтримали люди. Організаційні питання вирішували Вікторія Миколаївна Мамчур, землевпорядник сільської ради, та Сергій Шайгородський.
"Спільними силами ми побудували майданчик. Долучився кожен, хто міг. Фарби та кисточки приносили люди й самі ж фарбували. Наш депутат Любов Володимирівна Білозер завжди приходила й допомагала у створенні майданчика разом із чоловіком. Також пісочницю зробили завдяки сільському ліснику Віталію Володимировичу Бондару, пісок привіз і не взяв жодної копійки Володимир Лашта, фіртку-олівці зробив сільський лісник Олександр Михайлович Витюк і надав ще дошки, бо не вистачало. На даний час залишилися 3000 гривень, збираємо кошти на гойдалку", – прокоментувала організатор Вікторія Миколаївна.
"Дошками допомогли з лісництва. Петро Анатолійович Цимбал допоміг сумою в 2000 гривень, Вадим Швачков – 1000 гривень, Віктор Витюк та Руслан Томащук дали по 500 гривень, Сергій Шайгородський допоміг сумою в 300 гривень та цвяхами для майданчика", – додала жінка.
Встановили майданчик за місяць. Прийшли понад 100 людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайсинчан частували шашликом, рибою, пловом і юшкою. Як у Гайсині святкували День міста

Четвертий рік поспіль улітку працівники Іллінецької міської бібліотеки проводять вуличну акцію "Бібліопісочниця".
Головна мета акції – популяризація книги.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили дитячий майданчик у Крутогорбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають