вівторок, 10 вересня 2019 14:00

У Білій Церкві замість 101 дзвонять до 112

У Білій Церкві замість 101 дзвонять до 112

У Білій Церкві тестують нову систему екстреної допомоги та виклику рятувальників. Про це повідомляє УНН.

Усі виклики надходять до центральної пожежної частини міста. Тепер диспетчер знаходить найближчий до місця події автомобіль, який відправляє на виклик. Отримані від заявника дані диспетчер передає підрозділу, який поїде на виклик. Особовий склад отримує інформацію про подію на планшет. Після прибуття на виклик працівник ставить відмітку "Прибув". Після виконання - "Виконано".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП за участю фурсівської маршрутки

Крім планшетів, інформація про виклик надходить на екран, який є в кожній частині. До того як підрозділ прибуде на місце події, на планшет вони отримують інформацію. В ній план будівлі, в якій виникла пожежа.

Тепер із центральної диспетчерської можна оповістити будь-яку пожежну частину в місті чи районі.

- Нова система відрізняється тим, що тепер усе можна робити швидше та комфортніше. Можливо одночасно відправляти кілька автомобілів. Ми відправляємо на планшет інформацію і кожна пожежна частина бачить місце загоряння. Це дає змогу реагувати швидше, - говорить диспетчер пожежно-рятувальної частини Тамара Карімова.

Тестування триватиме протягом 2 місяців. За результатами тестування приймуть рішення про впровадження такої системи на території всієї держави.

До потерпілого підійшов невідомий, який попросив закурити. Потім ударив його ножем.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві замість 101 дзвонять до 112». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають