субота, 20 липня 2019 14:06

Стартував фотопроект до Дня державного прапора України

Стартував фотопроект до Дня державного прапора України
У Нових Санжарах оголосили фотоконкурс до Дня Державного прапора України. Фото: novsan-rada.gov.ua

20 липня в Нових Санжарах на Полтавщині стартував фотопроект SelfieWithFlag до Дня державного прапора України, який відзначають 23 серпня.

Про це повідомили на сайті Новосанжарської селищної ради.

Проводить конкурс виконавчий комітет Новосанжарської селищної ради. Охочим пропонують сфотографуватися з державним прапором України.

"Ми впевнені, що в кожного жителя нашої громади є улюблений затишний куточок у Нових Санжарах чи Зачепилівці. Тому, друзі, беремо державний прапор і вирушаємо підкорювати прекрасні куточки нашої Новосанжарської ОТГ", - повідомляють організатори.

За умовами конкурсу, треба зробити якісне фото з прапором України у своєму улюбленому місці в межах Новосанжарської об'єднаної територіальної громади. Фото надіслати на електронну адресу [email protected] з поміткою в темі повідомлення "фотопроект до Дня прапора". В тексті листа вказати ім'я та прізвище автора, адресу, номер контактного телефону.

Останній день прийому фотографій - 20 серпня. Світлини, надіслані пізніше, не розглядатимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли відео про монумент танкістам під Полтавою - цікаві історичні факти

21 серпня фото розмістять у групі "Нові Санжари" Новосанжарської селищної ради у Facebook. Переможців SelfieWithFlag визначать відвідувачі сторінки шляхом голосування з 21 по 23 серпня.

Призи переможцям обіцяють вручити на святкуванні Дня селища Нові Санжари 23 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Стартував фотопроект до Дня державного прапора України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають