Ексклюзиви
четвер, 27 червня 2019 12:25

Руслана Писанка в ролі Проні Прокопівни виступила в Карлівці - фото
3

26 червня у Карлівці на Полтавщині показади виставу "За двома зайцями"
Фото: Ірина Мартинюк
26 червня у Карлівці на Полтавщині показади виставу "За двома зайцями"
26 червня у Карлівці на Полтавщині показади виставу "За двома зайцями"

26 червня в Карлівці на Полтавщині пройшла вистава "За двома зайцями" режисера Дмитра Рачковського. Головні ролі зіграли Руслана Писанка і Максим Дашевський.

Кореспондент "Газети" побував на комедії та поспілкувався із Русланою Писанкою.

"Багато людей придбали квитки. Сьогодні адміністрація театру вирішила зробити знижку, тож купують по два, щоб прийти з друзями чи рідними", - розповів директор Карлівського районного будинку культури Юрій Рудь.

Руслана Писанка зіграла роль Проні Прокопівни, Максим Дашевський - Голохвастова.

П'єса Михайла Старицького "За двома зайцями" - історія про київського цирульника Свирида Петровича Голохвастова, який хотів збагатитися, одружившись на некрасивій, але багатій Проні Прокопівній Сєрковій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрія Кимача визнали найкращим оперним співаком у світі

Артисти під'їхали близько 16:00, вистава має розпочатися о 18:00. Руслана Писанка без макіяжу, у білій футболці та балетках. Обрала невелике скромне приміщення поруч зі сценою.

"Я вперше у вашому місті. Помітила багато вишень. Головне, щоб прийшли глядачі і на дві години забули про всі проблеми, відчули катарсис і задумалися, як обирати супутника життя", - сказала актриса.

Артисти наблизили події до сучасності використанням дотепних жартів, популярних пісень. Під час весільної церемонії звучав марш Мендельсона.

28 червня у Верхолах та Давидівці Полтавського району святкуватимуть День села.

Зараз ви читаєте новину «Руслана Писанка в ролі Проні Прокопівни виступила в Карлівці - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають