понеділок, 11 березня 2019 17:08

П'яний водій влаштував ДТП

П'яний водій влаштував ДТП
Водій не реагував, постійно створював аварійну ситуацію, хаотично маневрував, наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Фото: 04563.com.ua.

Патрульні затримали водія ВАЗа, який у стані алкогольного сп'яніння став причиною двох ДТП, повідомляє 04563.com.ua.

10 березня близько 16:00 правоохоронці отримали повідомлення про порушення ПДР водієм ВАЗ-2112 на 106-му км автодороги Київ – Одеса. За кілька хвилин машину зупинили на КП у Білій Церкві.

За кермом легкового автомобіля був 63-річний чоловік. Коли патрульні запропонували пройти обстеження, чоловік різко рвонув із місця в напрямку столиці. Втікача почали наздоганяти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці спіймали таксистів-клофелінщиків

У селі Ксаверівка легковик зіткнувся з Ford Transit і продовжив тікати. Інспектор вистрілив у ліве заднє колесо ВАЗа, пошкодивши його. Водій проїхав близько 200 м, зупинився, і його затримали.

Як відзначають у поліції, у результаті переслідування та затримання водія ніхто не постраждав.

На порушника склали адміністративні акти: керування у стані сп'яніння, скоєння ДТП, створення аварійної обстановки, невиконання водієм вимоги поліцейського зупинити транспортний засіб, залишення місця ДТП.

У Рівненській області п'яний поліцейський збив на тротуарі двох 13-річних підлітків. Як зазначається, 24-річний дільничний офіцер поліції, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі Daewoo Lanos на перехресті доріг Шевченка-Міцкевича не впорався із керуванням і виїхав на тротуар.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій влаштував ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають