Ексклюзиви
четвер, 15 серпня 2019 16:44

Продали автостанцію й перетворюють її на магазин

Продали автостанцію й перетворюють її на магазин
Автостанцію закрили у Нехворощі. Фото: avtovokzal.pl.ua

У Нехворощі Новосанжарського району на Полтавщині місцеву автостанцію продали іншому власнику і зроблять на її місці магазин.

Про це "Газеті" розповіли місцеві селяни.

"Їздити в інші села проблемно, тепер транспорт ходить ще рідше", — прокоментувала жителька Нехворощі. Ім'я і прізвище попросила не називати.

Розповіла, що на місці автостанції уже щось будують. Селом ходять чутки, що господарський магазин.

"Викупили автостанцію місяці зо два тому. До цього вона теж була приватною власністю. Тепер на її місці відкриють будівельний магазин. Люди ж їздитимуть міжміськими автобусами. Для цього побудують нову зупинку", — підтвердила секретар Нехворощанської ради Ольга Гапон.

За словами Ольги, автостанція у Нехворощі давно перебувала у власності товариства "Полтаваавтотранс". Цього року її викупив засновник ПП "МУХА АВТО". Ім'я підприємця Ольга Миколаївна не знає. За інформацією, вказаною на ресурці YouControl, власник підприємства — Олександр Муха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нехворощанській ОТГ створять новий маршрут

У Нехворощанській громаді Новосанжарського району Полтавської області створили відділення, де допомагають пенсіонерам вирішувати побутові питання.

Зараз ви читаєте новину «Продали автостанцію й перетворюють її на магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають