понеділок, 21 січня 2019 15:01

Позашляховик врізався в перекинуту вантажівку

Позашляховик врізався в перекинуту вантажівку
В Карлівці позашляховик наїхав на вантажівку, що перекинулася на дорозі. Фото: Нацполіція

20 січня, близько 17:30 на трасі Полтава - Красноград сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля ГАЗ із харківською реєстрацією та "Мазди". Про це повідомляє офіційний сайт нацполіції в Полтавській області.

Аварія сталася в темний час доби на неосвітленій ділянці вулиці Полтавський Шлях у Карлівці. За попередньою інформацією, автомобіль ГАЗ перекинувся. Після цього з ним зіштовхнувся з позашляховик "Мазда" з місцевою реєстрацією, за кермом якого була жінка. Водійка від госпіталізації відмовилася.

Пасажирами ГАЗу були працівники газовидобувного підприємства. Вони отримали в аварії легкі тілесні ушкодження. Від госпіталізації відмовилися. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іномарка злетіла із евакуатора - яскраві фото

Відео з місця події опублікував на сторінці "Типова Карлівка" в соцмережі карлівчанин Богдан Пойда. В коментарях під дописом мешканці Карлівки поскаржилися, що дорожне покриття на цій ділянці в поганому стані.

"На підїзді до Карлівки такі ями, що на легкових авто диски гнуться. А вантажне авто ще треба попробувати втримати після таких вибоїн", — написав користувач Facebook з ніком Игорь Кладка.

Причини ДТП з'ясовують слідчі.

В інтернеті опублікували фото засніженої Карлівки Полтавської області.

Зараз ви читаєте новину «Позашляховик врізався в перекинуту вантажівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають