пʼятниця, 05 липня 2019 13:30

Почали демонтувати незаконні бігборди

Почали демонтувати незаконні бігборди
У місті знесуть усі незаконні конструкції. ФОТО: Фейсбук

У Білій Церкві виявили незаконно встановлені рекламні щити. Їх встановили люди з документами учасників АТО.

"Спочатку, прикриваючись документами учасників АТО, група осіб незаконно, без жодного дозвільного документу, встановлює на комунікаціях, пішохідних переходах двоповерхові бігборди, - пише на своїй сторінці Геннадій Дикий. - У тому числі над пам'ятником жертвам Голодомору.

Вони не гребують "залетіти" до управління містобудування та погрожувати співробітникам, які чесно виконують свою роботу. Такий же сценарій був і на КАТП-1028, де демонстрували відео, як контейнер може розганятися до 60 кілометрів за годину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вулицях Львова почався флешмоб "Хабарі. Не беру. Не даю"

Мер Білої Церкви зазначив, що незаконні конструкції знесуть. Незважаючи на статуси та привілеї.

"Правила для всіх одні", - зазначив Геннадій Дикий.

Білоцерківку Наталію Бігарі 2015 року обрали депутатом до Київської обласної ради від об'єднання "Самопоміч". Очолила там постійну комісію з питань охорони здоров'я, материнства, дитинства, соціального захисту населення та пенсіонерів. Одночасно працює сімейним лікарем у білоцерківській амбулаторії "Здорова родина". Має близько 600 пацієнтів, із якими підписала декларації.

Зараз ви читаєте новину «Почали демонтувати незаконні бігборди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають