середа, 06 березня 2019 18:00

Оновлять генплани 59 сіл Білоцерківського району

Оновлять генплани 59 сіл Білоцерківського району
Планують оновити генплани сіл Білоцерківського району. Фото: ukrainaincognita.com

У Білоцерківському районі планують оновити генеральні плани сіл.

"Більшість наявної містобудівної документації по населених пунктах Білоцерківщини розроблялася в 1970-1980-х роках, - розповідає Вадим Бублій, начальник відділу містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури райдержадміністрації. - На сьогоднішній день вона втратила актуальність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запрацював сервіс з інформацією про безпритульних собак

У рамках Програми розробки містобудівної документації в Білоцерківському районі на 2012-2015 роки розпочали опрацьовувати 7 генпланів населених пунктів. Це села Пилипча, Городище, Фурси, Чмирівка, Шкарівка, Озерна та смт Терезине. 5 із них уже затвердили.

Із 59 застарілих генеральних схем оновили тільки 5. Це становить 9% від загальної кількості. Планують завершити розробку 2 генпланів населених пунктів району та розробити 52 нові.

Уже розпочали розробляти 8 генеральних схем - сіл Іванівка, Мала Вільшанка, Бакали, Вільна Тарасівка, Гайок, Володимирівка, Потіївка та Трушки. 6 із них затвердили.

У Білій Церкві запускають завод з виробництва електрофурнітури. Plank у квітні почне працювати на повну силу.

Зараз ви читаєте новину «Оновлять генплани 59 сіл Білоцерківського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають