вівторок, 14 травня 2019 15:10

Місто Тетіїв три дні святкувало 505 років

Місто Тетіїв три дні святкувало 505 років
505-річчя Тетієва святкували з розмахом. Три дні. Запросили гурт "БезОбмежень". Фото: прес-служба Віталія Гудзенка

З 11 травня місто Тетіїв відзначало 505 років з дня створення. Святкували три дні.

"Я думав у Тетієві, як і на весіллі, третій день легенький, буде юшка. Але з'ясувалося, що він ще більш насичений", - зазначив на своїй сторінці у Facebook 47-річний Віталій Гудзенко, народний депутат України. Разом із міським головою Русланом Майструком взяли участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру, а всією громадою - у 14 святкових заходах.

Відкрили свято турніром з міні-футболу ім. С. Н. Солов'я на стадіоні "Колос". Брали участь 6 команд Тетіївської ОТГ. Перший удар по м'ячу на футбольному полі зробив міський голова 38-річний Руслан Майструк.

Люди пройшли урочистим парадом по місту, визначили кращих випускників шкіл ОТГ та обрали королеву міста. У міському парку відбувалися виставки, козацькі забави, вокальні і танцювальні конкурси, виступи заслужених артистів України Олени Єфімчук, Лєнари Османової, театру пародій "Парадокс" та гурту "БЕZОбмежень".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На День міста у Львові розмальовували вікна в минуле

Цього дня Тетіїв та Чортків стали містами-побратимами. Міські голови підписали партнерську угоду.

У червні українці матимуть 12 вихідних. Два дні відпочиватимуть додатково – 17 і 28 числа.

Зараз ви читаєте новину «Місто Тетіїв три дні святкувало 505 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають