субота, 23 лютого 2019 13:05

"Колеса виблискують" - новосанжарським соцпрацівникам видали нові велосипеди

"Колеса виблискують" - новосанжарським соцпрацівникам видали нові велосипеди
14 велосипедів закупили для новосанжарських соцпрацівників. Фото: сайт Новосанжарської селищної ради

Днями соцпрацівникам Новосанжарської селищної ради видали нові велосипеди. Закупили 14 двоколісних.

"Червоного кольору, з корзинами для валіз, вони так і виблискують нікелем коліс, – ділиться враженнями про робочу обнову Лариса Омельченко. 14 років є соціальним працівником.

"Я майже дев'ять років обслуговую одиноких новосанжарців, мешканців селища з обмеженими фізичними можливостями. Деякі живуть у районі лікарні, а деяких навідую аж на вулиці Чкалова. Це чимала відстань. До того ж, носимо з собою по кілька нелегких валіз із продуктами, йдемо з ними за будь-якої погоди", – додала її колега Антоніна Медведкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитий велосипедист помер у лікарні

Центр надання соціальних послуг Новосанжарської селищної ради обслуговує 150 осіб. Придбали 14 велосипедів, аби полегшити роботу працівників.

"Щонайменше вони долають 10 кілометрів щодня. Це дорога туди й назад, купити продукти харчування та інше, – пояснив Борис Федоренко, начальник відділів освіти, сім'ї, молоді та спорту, культури і туризму Новосанжарської ОТГ. – Селище наше протяжне, до ОТГ входить і сусідня Зачепилівка. Тож чималий кілометраж щодня".

Подібний велосипед нині коштує понад 3200 грн.

З Нового року в Малоперещепинській об'єднаній територіальній громаді в Новосанжарському районі Полтавщини діє підрозділ місцевої пожежної охорони. Його відкрили у приміщенні колишньої колгоспної контори. На облаштування з бюджету громади виділили 267 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Колеса виблискують" - новосанжарським соцпрацівникам видали нові велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають