вівторок, 30 липня 2019 17:01

Голова обласної адміністрації відвідав Тетіївську ОТГ (відео)

Голова обласної адміністрації відвідав Тетіївську ОТГ (відео)
Голова обласної адміністрації відвідав Тетіїв. "Спеціально обрав об'єднану територіальну громаду, яка далеко від Києва", - зазначив він. Фото: Київська обласна державна адміністрація

26 липня голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян із робочим візитом відвідав Тетіївську ОТГ.

"Спеціально обрав об'єднану територіальну громаду, яка дуже далеко від Києва. Далі від столиці, менше бізнесу і податків. Мені дуже важливо побачити, як фінансують критичні об'єкти - лікарні, школи, дитячі садки. Яка взаємодія між ОТГ та районною радою", - сказав Михайло Бно-Айріян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Планові відключення світла у Тетієві

Голова адміністрації ознайомився з будівництвом складу-холодильника ягідної продукції СТОВ "Дібрівка Агросервіс".

Зустрівся з родиною загиблого учасника АТО Віктора Гуменюка. Обговорив покращення житлових умов членів сім'ї загиблого воїна.

"Вважаю, що моя допомога в цьому випадку потрібна. Людина захистила Батьківщину. Країна не повинна про це ніколи забувати", - сказав Михайло Бно-Айріян.

Делегація відвідала Тетіївську лікарню та загальноосвітню школу №1.

Зараз ви читаєте новину «Голова обласної адміністрації відвідав Тетіївську ОТГ (відео)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають