вівторок, 29 січня 2019 12:03

Фото з полтавцем потрапило у сотню найкращих

Команда Ukraїner уклала збірку 100 найкращих фотографій України, які їм вдалося зробити під час численних поїздок. У перелік потрапило і фото мешканця Новосанжарського району.

Інформація про це з'явилася на офіційному сайті проекту Ukraїner.

Олександр Хоменко зробив світлину з гончарем Михайлом Товстоусом, який працює в селі Шедієве Новосанжарського району. Виготовляє глиняний посуд у студії авторської кераміки Pottery Park.

 

Також на одній із 100 найкращих фотографій зображений і Валерій Єрмаков, скульптор з села Панасівка Миргородського району на Полтавщині. Його мрією була подорож у Грецію. Після виходу історії про нього на сайті Ukraїner автори розмістили у Facebook пост про збір коштів на закордонну поїздку. Зібрати гроші вдалось за 3 год.

 

Ukraїner - це суспільно-культурне мультимедійне видання. Його мета розповідати пізнавальні історії про найвіддаленіші куточки України, людей та мистецтво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я все ще бачу тебе: слон намагався сховатися від фотографа

Фотограф Генрі Фокс із Единбурга зняв рідкісну білку-альбіноса. Уперше побачив її 2 роки тому. Але тоді не мав при собі фотоапарата.

Зараз ви читаєте новину «Фото з полтавцем потрапило у сотню найкращих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають