понеділок, 25 березня 2019 12:20

Донька винесла з диму тіло загиблої матері

Донька винесла з диму тіло загиблої матері
В Новисанжарському районі на пожежі знайшли тіло жінки. Фото: pl.dsns.gov.ua

У селі Мар'янівка Новосанжарського району на пожежі знайшли тіло 70-річної жінки.

Про це "Газеті" повідомили в Головному управління ДСНС України в Полтавській області.

24 березня о 16:40 на номер "101" надійшов виклик від мешканки села Мар'янівка про те, що в будинку її матері сталася пожежа.

"Про пожежу онук загиблої повідомив своїй матері. Хлопець прибіг додому і сказав, що в сусідньому дворі, в господі його бабусі, багато диму. Жінка одразу кинулася до будинку матері. Відчинила двері і побачила, що в приміщенні повно їдкого чорного диму. Вона з другої спроби змогла зайти в будинок до місця, де зазвичай лежить її мати. Витягла матір надвір. На жаль, господарка будинку вже була мертва", - розповів прес-офіцер обласного управління державної служби з надзвичайних ситуацій Віталій Шкаревськй.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На залізниці трагічно загинула жінка

Вогонь знищив шиферну покрівлю приватного житлового будинку на площі 56 кв. м та речі. В ліквідації загорання брали участь вогнеборці одного відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. Будівлю вдалося врятувати.

Причину пожежі встановлюють - поки що рятувальники не можуть сказати, що саме загорілося.

Тіло 70-річної жінки доправили в морг Новосанжарської ЦРЛ для встановлення причини смерті.

О четвертій ранку в п'ятницю 22 березня на вул. Ляхова у Полтаві підірвали автомобіль Volkswagen Passat. Він належить власнику місцевого видання "Останній бастіон" Геннадію Сікалову.

Зараз ви читаєте новину «Донька винесла з диму тіло загиблої матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають