Ексклюзиви
пʼятниця, 31 травня 2019 11:24

Дитина серйозно травмувалася перманганатом калію

Дитина серйозно травмувалася перманганатом калію
У Котелевському районі Полтавщина дитина отримала опіки кристалами перманганата калію. Фото: elaemsami.ru

30 травня до дитячого відділення Котелевської ЦРЛ доправили малолітню дитину з хімічними опіками слизової оболонки рота.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА. У Котелевській райлікарні "Газеті" розповіли подробиці.

Постраждав хлопчик 2017 року народження із села Сидоряче Котелевського району.

До лікарні його госпіталізували з попереднім діагнозом - хімічні опіки слизової порожнини рота порошком марганцевокислого калію. Стан здоров'я – середньої тяжкості. Після обстеження дитину негайно перевезли до Полтавської дитячої міської клінічної лікарні.

"На час огляду ми діагностували опіки слизової оболонки рота. Дитина в такому стані і віці потребує детального обстеження і іншого виду надання допомоги. Відправили в дитячу міську лікарню", — розповіла заступник головного лікаря з медичної частини Котелевської ЦРЛ Світлана Фаткуліна.

Відомо, що хлопчик був удома зі своєю бабою. Грався в сусідній кімнаті. Потім вийшов із коричневими губами та опіками в роті. Підозрюють, що наївся кристалів перманганату калію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка отримала опіки ніг

Житель села Терешки Полтавського району 25-річний Владислав Таран через облітеруючий ендартеріїт втратив ліву ногу. Зараз хвороба дісталась до іншої кінцівки.

Зараз ви читаєте новину «Дитина серйозно травмувалася перманганатом калію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають