Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2019 13:31

7 безвісти зниклих та 19 зловмисників знайшли у Білоцерківському районі

7 безвісти зниклих та 19 зловмисників знайшли у Білоцерківському районі
У Білоцерківському районі закінчилась операція "Розшук". ФОТО: Білоцерківський відділ поліції

У рамках операції "Розшук" правоохоронці встановили місцезнаходження 26 осіб. Із них 19 переховувались від органів влади. 7 - безвісти зниклі.

У прес-службі поліції повідомляють, що 19 злочинців розшукували за скоєння майнових злочинів. Також у сфері господарської діяльності та пов'язаних із незаконним обігом наркотичних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин-убивця загинув під час вибуху в Києві

8 правопорушників переховувались від органів суду. З них 1 - за грабіж. 5 - за несплату аліментів. Ще 1 - за незаконне зберігання наркотиків та 1 за підроблення документів. Серед розшукуваних затримали дезертира.

Оперативники Білоцерківського відділу поліції в місті Одеса затримали 37-річного чоловіка. Перебував у розшуку за крадіжку з 2016 року. Зловмисник проживав у місцевому хостелі. Влаштувався працювати на будівництво.

38-річна жінка переховувалась майже рік від органів пробації. Звинувачується у фінансовому шахрайстві. Її знайшли на Закарпатті.

У Росії бойовику не сподобалось. Шукав шлях повернення додому. Він перетнув кордон та здався співробітникам СБУ і Бахмутського відділу поліції

Зараз ви читаєте новину «7 безвісти зниклих та 19 зловмисників знайшли у Білоцерківському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають