Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2008 16:19

Семиповерхову квартиру продали за 100 мільйонів доларів

У Москві продали семиповерхове помешкання в районі Чисті Пруди, що в історичному центрі російської столиці. 37-річний покупець, ім"я якого не розголошують, заплатив за неї 2,5 млрд рублів (67 млн євро або $100 млн. — "ГПУ").

— Продали не Абрамовичу, не Дерипасці й не Прохорову, — називає прізвища мільярдерів Руслан Барабаш із московського агентства нерухомості "Агент 002". Чоловік займався продажем. — Ціна за квадратний метр адекватна, якщо зважити на розташування будинку, особливості планування та підвищений попит на елітне житло. Такі помешкання будують у районі Остоженки. Там ціна сягає 100 тисяч доларів за квадратний метр.

Загальна площа квартири — 1300 кв. м, на кожному поверсі одна кімната. Під землею розташовані паркінг та інженерні системи, на першому поверсі — басейн і зона відпочинку. Кімната гостей на другому, над нею — кімната відпочинку, вище — дитяча. Спальні ліжка стоять на п"ятому та шостому поверхах, кабінет — на останньому. Зимовий сад облаштували на даху. З тераси видніється панорама Москви.

Семиповерхова квартира вдвічі дорожча за пентхауз "Есквайр" на десятому поверсі елітного будинку "Коперник" на Великій Якиманці в Москві. Найдорожчим житлом у світі вважають помешкання в центрі Лондона — 150 млн фунтів (майже $230 млн).

Клубну резиденцію в Чистих Прудах зводить компанія "Європейське екологічне співтовариство". У семиповерховому будинку ще є 11 вільних квартир. Поряд розташовані чотириповерховий особняк на 12 квартир і шість одноквартирних будинків.

Зараз ви читаєте новину «Семиповерхову квартиру продали за 100 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути