четвер, 12 травня 2011 05:00

Маєток кінокомедії "Сам удома" виставили на продаж

Двоповерховий маєток поблизу американського міста Чикаго, в якому 1990-го знімали кінокомедію "Сам удома", виставили на продаж. Власники сподіваються отримати за нього не менш як $2,4 млн.

Джон і Синтія Абендштейни із дочкою продовжували жити в будинку і під час зйомок усіх чотирьох частин фільму. Тепер доросла дочка живе окремо. Подружжя вважає, що дім на 395 кв. м для них завеликий. Хоче перебратися в менший.

Маєток звели 1920 року. На другому поверсі є чотири великих спальні. На першому — кухня, дві їдальні та дві великих вітальні, солярій і гараж.

— У світовому кінематографі не так багато будинків, які стали ледь не окремими персонажами фільму. За дім із зірковим статусом можна отримати значно більше, ніж хочуть Абендштейни, — запевняє ріелтор Мерісс Хопкінс.

Вона порадила створити спеціальний сайт. Охочі мають спочатку зареєструватися, щоб отримати дозвіл оглянути оселю.

Схожий двоповерховий особняк у селі Хемпстед Ґарден, у Великій Британії, нещодавно продали за $16,4 млн. Там знімали кілька фільмів за участю кінозірок Елізабет Тейлор, Кевіна Костнера, Орландо Блума. Попервах власники хотіли знести старовинну цегляну будівлю, а на її місці звести два котеджі. Щоб продати їх дорожче.

У Малібу та Голлівуді, містах у Південній Каліфорнії, особняки акторів і співаків значно дорожчі. За $2,5 млн продають пересувні будинки-автотрейлери у спеціальних кемпінгах на березі океану. Великі будинки, наприклад, біля житла співачки Брітні Спірс виставили за $20 млн.

Зараз ви читаєте новину «Маєток кінокомедії "Сам удома" виставили на продаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути