середа, 23 вересня 2009 18:31

Катерина Степова втратила трикімнатне помешкання

Львів"янка Катерина Степова, 62 роки, в квітні продала трикімнатку на житломасиві Сихів.

— Надіялася, що ціни на нерухомість іще впадуть і за ці гроші можна буде взяти трикімнатну квартиру, ще й авто. Коли почалася криза, по телевізору кричали про обвал цін. Ми з донькою вагалися, чи продавати своє житло. Наприкінці березня зважилися, — розповідає Катерина Миронівна. — Мені моя квартира подобалася, але вона на 12-му поверсі. Ліфт не завжди працює, а ноги болять.

У помешканні Степових був сучасний ремонт, на підлозі паркет, вікна металопластикові. Продали за $60 тис. Гроші поклали у банківську скриньку.

— Чекали літа. Доки ціни ще більше впадуть. З донькою три місяці винаймали квартири. А ціни не падають, навіть ростуть. За цей час на оплату помешкання, послуги банку та проживання витратили 2000 доларів. На наші гроші маклери нам пропонують лише двокімнатки. Ми не стали зволікати, щоб на вулиці не залишитися.

Нову квартиру на 54 кв. м Степові придбали за $55 тис. $1000 заплатили агентству нерухомості. Помешкання — на другому поверсі дев"ятиповерхівки. Треба робити ремонт.

— Ціни у Львові почали помаленьку зростати, — каже Євген Міщанчук, 37 років, керівник обласного відділення Асоціації фахівців із нерухомості України. — Одно- та двокімнатні квартири подорожчали на 5–7 відсотків. На них є попит, але бракує пропозицій. Ціни на більші квартири не змінюються.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Степова втратила трикімнатне помешкання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути