вівторок, 20 лютого 2018 00:15

Ціну знижують, якщо вікна виходять на смітник

— Однокімнатні квартири популярні, бо вони доступніші за ціною. Кредитування в Україні не працює. Купують помешкання в основному подружжя віком до 30 років. Грошима допомагають батьки чи молодь сама заробляє за кордоном, — каже директор полтавського агентства нерухомості "Твій шанс" Олена Чернобиль, 49 років.

— Більшість хочуть придбати житло в новобудові, з індивідуальним опаленням, на 40–42 "квадрати". Забудовники зазвичай пропонують 10-метрову кухню та кімнату 18–20 "квадратів". На вторинному ринку однокімнатки теж затребувані. Перш за все розбирають помешкання на середніх поверхах. У Полтаві такі коштують 14–15 тисяч доларів. У половині мікрорайонів житло сплановане однаково — 8,5 "квадрата" кухня та 17,5 — кімната.

— Попит на квартири більший, ніж на приватні будинки, — говорить директор львівського агентства "Престиж" 36-річна Оксана Луцко. — Частіше купують житло в новобудовах, бо воно дешевше. На вторинному ринку впали ціни, але попит усе одно низький. Квадратний метр коштує 12–20 тисяч гривень. Усе залежить від району, в якому розташоване житло. Ціну знижують, якщо квартира на першому поверсі. Або вікна виходять на паркан або смітник.

Зараз ви читаєте новину «Ціну знижують, якщо вікна виходять на смітник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути