четвер, 12 квітня 2012 05:45

12 мільйонів доларів хочуть за особняк на Подолі

Триповерховий маєток із мансардою на вул. Боричів Тік, в історичному центрі столиці, виставили на продаж за $12 млн. Має власну назву "Турбіллон резіденс".

Будинок має площу 1203 кв. м, стоїть на 10 сотках. Усередині є гараж на чотири авто, спа-салон, басейн, спортзал, сауна, камінний зал, кімнати для прислуги, ліфт. Дім звели позаторік. Власник, пояснюють у компанії "Канзас", продає нерухомість. Особняк пропонують під житло або офіс. Він підготовлений до оздоблення.

Скільки ж коштує й найдорожча квартира в Україні на 276 кв. м. Це на вул. Шовковичній, неподалік Адміністрації президента.

Із вікон видно Андріївський узвіз, барокові церкви — Покровську та Миколи Доброго. На горі над маєтком — Андріївська церква. На вулиці були одно- та двоповерхові будинки XIX ст. Більшість уже знесли.

— Аби спорудити таке в історичному районі, треба півроку ходити по інстанціях. Дозвіл на знесення старовинних будівель дають Головне управління охорони культурної спадщини та Київрада, — говорить Віктор Несін, 45 років, голова правління Спілки консультантів із нерухомості. — У реставрацію старовинних будинків слід вкласти вдвічі більше, ніж у новобудову. Але такі дорогі об'єкти, як цей особняк, рідко купують. Квартир по 100 тисяч доларів у Києві купують із десяток на місяць. А от дім за 12 мільйонів можуть продавати понад два роки. Покупцеві часом роблять знижку 10-15 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «12 мільйонів доларів хочуть за особняк на Подолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути