середа, 14 квітня 2021 15:47

Обирайте гарячий тур - і найкращі курорти світу чекають на вас

Затяжна зима, до літа ще не скоро, а вам набридло сидіти вдома на карантині і ви думаєте про відпочинок? Вихід є! Скористайтеся послугами туркомпанії, яка швидко знайде для вас найбільш вигідні пропозиції від авіаперевізників та готелів.

Максимум задоволення ви отримаєте, звісно, якщо придбаєте гарячий тур, де можна ще й суттєво зекономити.

Обираючи країну, в якій можете насолодитись сонцем, пляжем та хорошим відпочинком — погляньте на тури в Хорватію. Це неймовірно гарна країна, яка зачарує вас Адріатичним морем та кольором лазурних вод. Безліч середньовічних замків, вічнозелених рослин, цілющих джерел.

Найбільш відвідуваний курорт Хорватії — Пореч, який розташований на березі лагуни. Тут дуже багато історичних та архітектурних пам'яток. Також ви отримаєте масу позитивних емоцій, якщо відвідаєте розважальні заклади містечка.

  Хорватія
Хорватія

"Два роки тому були з сім'єю на відпочинку в Хорватії, враження залишилися досі. Запам'яталась їх національна кухня, страви з овечого сиру, дуже смачне тушковане м'ясо, а особливо рагу з різних видів м'яса з паприкою — чобанець. А такого смачного червоного вина ми ще ніде не пробували. Для екскурсій обрали місто Шибеник — це просто музей під відкритим небом. Оскільки цікавимось історією, то були просто в захваті", — розповідає Євген Крищенко з Запоріжжя

Сайт hottours.in.uа має зручну навігацію і пропонує великий вибір турів на найкращі курорти світу. Один з популярних зараз - Кападокія тури. Тут дуже незвичний рельєф, вулканічні породи з часом перетворились в стовби з каміння, та це найбільший геологічний музей Туреччини. Навіть є туристичне житло в печерах скель, які обладнані грубками.

Цікаво, що в Каппадокії ви можете обрати безліч розваг, додаткових послуг — сафарі на джипах, політ на повітряних кулях, катання на квадроциклах, турецьку ніч. А ще вражає Національний парк в Гетеро — візантійські фрески, монастирі, каплиці.

  Кападокія
Кападокія

Збираючись в Кападокію візьміть теплі речі, тому що буває вітряно і прохолодно. А саме зараз — квітень-травень, хороша пора для цієї місцевості, оскільки найбільш сприятлива погода. Дістатись можна прямим рейсом з України, без пересадок, в містечко Кейсарі.

В готелях знаходяться криті басейни з підігрівом, сауни, бані та цілі оздоровчі SPA-центри, масажні кабінети.

Отже, переходьте на hottours.in.ua, купуйте тур і ви переконаєтесь, як за мінімум коштів можна відвідати найкращі курорти світу з максимальним комфортом та задоволенням.

Зараз ви читаєте новину «Обирайте гарячий тур - і найкращі курорти світу чекають на вас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути