Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2013 13:00

Закоханим у "Київській Русі" запропонують незабутню екскурсію

 

-Раніше переважно відпочивали за кордоном — в Угорщині, Словакії, Чехії. До відпочинку в Україні ставилися насторожено, так як звикли до комфорту та високого рівня сервісу, - каже Зоряна з міста Ужгород Закарпатської області. - Проте цьогоріч з чоловіком вирішили провести літню відпустку в горах, трішки оздоровитись. Я ретельно підходила до вибору місця нашого відпочинку. Зупинилася на курортному готелі "Київська Русь — Східниця". Приємно вразив відпочинок, який повністю відповідав нашим очікуванням. У медичному центрі готелю - великий спектр послуг, діагностики та лікування. У поєднанні з мінеральними водами за два тижні можна досягти помітних результатів у лікуванні. У ресторані дуже різноманітне меню: як загальне, так і дієтичне. Відкритий басейн з джакузі на вулиці — не треба було й моря. Гори, ліс, свіже повітря, затишні номери, уважний персонал. Всі прохання виконуються миттєво і з усмішкою. День Валентина також там проведемо — уже номери забронювали.

Курортний готель "Київська Русь-Східниця" до Дня закоханих приготував спеціальну програму. Там дарують мандрівку до Храму Різдва Богородиці у місті Самбір на Львівщині, де збережені мощі Святого Валентина.

У світі є небагато храмів, де зберігаються мощі покровителя усіх закоханих – в Римі, французькій Болоньї, шотландському Глазго, польській Познані. І в нас, в Україні – у місті Самбір на Львівщині. Пам'ять про Святого Валентина вшановують 14 лютого. Саме в цей день, один раз у рік, саркофаг з мощами мученика переносять з бічного престолу церкви на центральний титрапод до почитання. В цей час можна прикластися до реліквії, попросити допомоги чи заступництва, помолитися за злагоду і взаєморозуміння у сім'ї. Особливо у цей лютневий день до храму приходить багато молодих пар.

Ввечері у барі готелю на гостей чекатиме романтична саксофонна музика у виконанні професійного музиканта.

"Київська Русь — Східниця" - чотирьохзірковий курортний готель з лікувально-оздоровчими функціями у мальовничому куточку північно-східних схилів Карпат, бальнеологічному курортному селищі Східниця.

Там 59 вишуканих, комфортабельних номерів. Є медичний центр з власною лабораторією для визначення біохімічних та гематологічних показників крові, тайський масаж, кабінет східної медицини. Також гості можуть відвідати салон краси, тренажерні зали, закритий чи відкритий басейн з джакузі, фінську, інфрачервону сауну. Крім того є ресторан, бар, караоке, літня тераса, барбекю, більярд, конференц-зал, бізнес-центр, кінотеатр, дитяча кімната, дитячий майданчик, власний бювет мінеральних вод та автостоянка з відеонаглядом.

Детальнішу інформацію про курортний готель з лікувально-оздоровчими функціями "Київська Русь - Східниця" Ви можете отримати у нас на сайті www.kyivskaruss.com.ua або за телефоном:+380 (03248) 48 901; +38 (095) 414 33 44; +38 (067) 656 89 55

Адреса: смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а, 82391

Зараз ви читаєте новину «Закоханим у "Київській Русі" запропонують незабутню екскурсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути