четвер, 02 лютого 2023 13:20

Віщує весняне тепло: що буде найкращим подарунком на 8 березня

Попри війну, щоденні турботи, проблеми, усім жінкам хочеться відчувати себе коханими, бажаними, особливо коли на носі чи не найбільш романтичні свята року – День святого Валентина, 14 лютого, та Міжнародний жіночий день, 8 березня.

  Фото: flores-shop.com.ua
Фото: flores-shop.com.ua

Певно багато чоловіків уже почали задумуватися, що дарувати своїм, дружинам, донькам чи мамам, а головне яким чином. Війна розлучила майже всі українські родини: або чоловік на фронті, або жінки за кордоном. Але відстань навіть в десятки тисяч кілометрів не завадить зробити подарунок. Усе, що вам знадобиться, це контакти квіткового магазину, а згодом букет тюльпанів. Доставка квітів недорого обійдеться, але стовідсотково забезпечить отримувачці хороший настрій на весь день, а може й не один.

  Фото: flores-shop.com.ua
Фото: flores-shop.com.ua

Про тюльпани ми теж не просто так заговорили. Їх можна справедливо вважати символами Дня закоханих та 8 березня. На те є кілька причин. По-перше, тюльпани є вісниками приходу весни, тепла, яскравих сонячних днів. Хіба не саме це ми б хотіли подарувати своїм другим половинкам? Виходить досить романтично. Друге – це приємний ніжний запах, розмаїття сортів та кольорів цих квітів. У наш час навряд хтось наважиться сказати, що тюльпани, то банально. Досвідчений флорист може створити з них справжній витвір мистецтва, міксуючи різні форми та кольори бутонів. І останнім найприємнішим, мабуть, є ціна. З тюльпанів виходять відносно недорогі букети, дозволити собі їх зможе кожен. Тому заощаджувати при виборі кількості тюльпанів ми б не радили, інакше букет вийде досить куцим. П'ять квіток в обгортці підійдуть для привітання колег, але не для коханих. Для них краще оберіть нестандартний букет в капелюшній коробці. Щоб його заповнити не варто купувати сотню тюльпанів, але загальна квіткова композиція вийде вдалою, стильною. Крім того, її можна доповнити солодощами, м'якими іграшками тощо.

Як усе оформити, які саме та скільки тюльпанів обрати, допоможе розібратися флорист. Звертайтеся до фахівців STUDIO Flores. Їхні роботи дійсно варті уваги. До того ж цінують своїх клієнтів. Ідеальну композицію складуть, враховуючи всі ваші побажання. Вони ж і організують доставку квітів Київ. Букети з тюльпанами адресат отримає вже через дві години після замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Віщує весняне тепло: що буде найкращим подарунком на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути