Ексклюзиви
вівторок, 17 січня 2023 13:32

Вікна REHAU: як відрізнити оригінал від підробки?

Німецькі віконні системи дуже популярні на нашому ринку і з кожним роком все більше клієнтів віддають перевагу саме провідним європейським виробникам. Фаворитом клієнтських симпатій є вікна РЕХАУ Київ. Компанія представлена в Україні дочірнім підприємством, продукція завозиться із заводів, розміщених на території Польщі (м. Шрем) та Німеччини (м. Віттмунд). Такий успіх компанії пов'язаний із основними перевагами бренду:

  1. найвища якість продукції
  2. продумана цінова політика
  3. великий асортимент рішень
  4. логістика та терміни поставки
 

В Україні бренд знають саме як лідера віконного ринку, тоді як на території країн західної Європи – бренд ще більш затребуваний як виробник труб та комплектуючих для меблевої індустрії.В

ВІКНА РЕХАУ - 50 РОКІВ ДОСВІДУ В КОЖНОМУ ВІКНІ

Система захисту продукції

Компанія дуже цінує репутацію і захищає продукцію від копіювання та часткової заміни оригінальних комплектуючих. Перевірити справжність вікон із систем РЕХАУ дуже легко. Для початку варто відзначити, що вікна повинні прийти зі спеціальною плівкою, що брендується виробником. Але, основна інформація про партію продукції, дата та місце виробництва зашифровані на рамі в спеціальних пазах пвх систем. Наявність маркування дозволяє точно визначити справжність профілю. Крім цього, на торцях стулок розміщується фірмовий логотип та найменування системи.
Загалом підробити профіль не так і просто, адже віконні системи це не кросівки, які можна шити у підвалі. Виробництво профілю потребує величезних інвестицій, площ та дорогого обладнання. У зв'язку з цим, вірогідніші спроби замінити комплектуючі дешевими аналогами інших брендів.

 

Вікна РЕХАУ ціна Київ

Для розрахунку вікна REHAU ціна – скористайтесь онлайн калькулятором на сайті компанії ТМ "НІМЕЦЬКІ ВІКНА". Калькулятор дає можливість розрахувати актуальну вартість всього за пару хвилин, порівняти ціни за різних варіантів комплектації, дізнатися терміни поставки та багато іншого.
Компанія РЕХАУ розробила свою систему якісного монтажу вікон та пропонує комплектуючі для встановлення вікон. Захисні пароізоляційні та гідроізоляційні стрічки, герметики, монтажна піна та багато іншого. На особливу увагу заслуговує і фірмова ручка з логотипом компанії. Все це можна додати до замовлення онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Вікна REHAU: як відрізнити оригінал від підробки?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути