Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2024 09:00

Відгуки про лазерну епіляцію у Києві

  Лікарі з ЕпіЛазер пояснили причини виникнення поганих коментарів про процедуру. Фото: epilaser.com.ua
Лікарі з ЕпіЛазер пояснили причини виникнення поганих коментарів про процедуру. Фото: epilaser.com.ua

Сьогоднішні методики звільнення від небажаного волосся на тілі та обличчі надають широкий вибір варіантів. Але найефективнішим методом вважається лазерна епіляція. Упродовж останніх років вона активно використовується. Її обирають за неймовірну результативність, безпеку та тривалість ефекту. Але навколо цієї послуги зібралося багато міфів та суперечливих відгуків. Щоб розібратися в цьому та дізнатися всю правду про процедуру, ми звернулися до лікарів мережі лазерних центрів епіляції у Києві "EpiLaser".

Принцип дії

Лазерна епіляція полягає у впливі вузькоспрямованого світлового променя на волосся. Під його дією волосинка моментально нагрівається, подає тепло своєму кореню, від чого той перегрівається, руйнується і більше не може розвиватися.

Але за 1 раз не можна видалити всю волосистість, а лише до 20%. Це пов'язано зі специфічною схильністю до самовідновлення організму. Волосся має свої цикли зростання – спокою (телоген), переходу (катаген), активності (анаген). Апарати здатні бачити та діяти на фазу Анаген. Тому необхідно обов'язково пройти призначений спеціалістом курс із 7-13 процедур, з інтервалом 3-8 тижнів.

Міфи

Негативні відгуки про лазерну епіляцію пов'язані з популярними чутками:

Виникнення рубців. Таке можна зустріти після електроепіляції не досвідченим майстром, тому що там вводять голку до кожної волосинки. При лазері не порушується цілісність шкірної поверхні.

Шкідливість. Апаратне світло впливає виключно на волосяну структуру і не проникає глибше підшкірно-жирової клітковини (1-2 мм). Доведено, що лазер безпечний і не має негативного впливу на внутрішні органи.

Боляче. Больові відчуття під час сеансу залишились у минулому. Сучасне обладнання дозволяє не відчувати біль, дискомфорт.

Дорого. Ціна на лазерну епіляцію давно вже стала доступною та починається від 200 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходить лазерна епіляція верхньої губи

Види лазерів

У київських салонах епіляції зустрічаються такі типи лазерних апаратів:

Неодимовий. Вирізняється довгим світловим променем на 1065нм (нанометрів). Такий параметр добре діє на гемоглобін у кровоносних судинах волосяних цибулин. Що забезпечує високу безпеку для темношкірих людей.

Діодний. Завдяки простоті та доступній вартості епіляції став дуже популярним. Робоча довжина хвилі 810нм впливає на пігмент меланін. Підходить для темноволосих людей, але не є ефективним для блондинок.

Олександритовий. Вплив у 752нм дозволяє бути досить результативним для світловолосих пацієнтів. А в парі з охолоджуючою установкою дарує безболісність процесу.

ELOS. Побудований на базі електроепілятора та фотоепілятора. Цього вдалося досягти завдяки одночасної генерації IPL світла на 643нм зі струмом низької частоти RF. Як пишуть у відгуках, епіляція лазером ЕЛОС підходить для всіх типів волосся та шкіри.

3D. Генеруючи три хвилі (1065/810/752 нм), вдалося поєднати у собі переваги попередніх технологій. Що дозволило видаляти світлу і темну волосистість, навіть на засмаглій шкірі.

Гібридні установки ELOS і 3D можна рідко зустріти, але в салоні "EpiLaser" вони є. Це найбільш технологічні, вдосконалені, безпечні пристрої. Додатковою перевагою є вбудоване контактне охолодження сапфірових маніпул для безболісної роботи. А вибір режиму швидкості імпульсів та збільшена робоча пляма контакту зі шкіряною поверхнею допомагає швидко провести сеанс. Рекомендуємо почитати відгуки про лазерну епіляцію в Києві за посиланням. Тут клієнти діляться враженнями від відвідування мережі, якістю обслуговування та гостинності лікарів.

Епіляція лазером – ефективний спосіб видалення небажаного волосся з тіла та обличчя. Головна її перевага полягає у тривалому ефекті. Після проходження курсу, що складається з 6-12 сеансів, можна забути про набридливу волосистість назавжди. Не дивно, що ті, хто вирішив записатися на процедуру, хочуть дізнатися про ціни на епіляцію лазером в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Відгуки про лазерну епіляцію у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути