середа, 30 жовтня 2019 13:25

VCGarant: відгуки учасників інвестиційних програм свідчать про високий рівень послуг

  Для країн Карибського басейну торгівля своїм громадянством стала серйозною статтею доходу в бюджеті
Для країн Карибського басейну торгівля своїм громадянством стала серйозною статтею доходу в бюджеті

Більше 20 європейських держав, а також країни Карибського басейну продають посвідку на проживання та громадянство в обмін на фінансовий внесок у свою економіку.

Умови інвестування, вимоги і процедура оформлення розписані в державних інвестиційних програмах кожної країни.

Скільки коштує другий паспорт

Сума фінансового внеску залежить від рівня розвитку конкретної держави. Для порівняння — у Великобританії це 2 млн фунтів стерлінгів, на Мальті — 1 млн євро, Кіпр оцінює своє громадянство в 1 млн євро. Далі йдуть Іспанія, Португалія — від 500 тисяч євро…

А для країн Карибського басейну торгівля своїм громадянством стала серйозною статтею доходу в бюджеті. Сент-Кітс і Невіс, Антігуа і Барбуда, Гренада, Домініка, Сент-Люсія пропонують свій паспорт за 150 тисяч доларів благодійного внеску до національного фонду розвитку.

Переваги громадянства за інвестиції

Паспорти Карибських країн дають такі переваги як безвізова подорож багатьма країнами Європи і Азії, можливість відкриття рахунків і зберігання активів у європейських банках, ведення бізнесу, пільгове оподаткування, лікування і освіта в Європі та багато іншого.

Країну другого громадянства можна використовувати як "запасний аеродром" при виникненні проблем на батьківщині.

Послуги сертифікованих агентів

Процедура проходження інвестиційної програми має свої юридичні нюанси, розібратися в яких можуть лише фахівці. А карибські програми взагалі передбачають діалог з інвестором лише через сертифікованих агентів.

Один із експертів у цій області — еміграційний центр "Гарант", відгуки про роботу якого характеризують компанію як команду професіоналів.

За 10 років своєї діяльності було оформлено близько 800 статусів ПНП і громадянств. Запорука успіху — відмінне знання імміграційного законодавства різних країн і постійний моніторинг змін і доповнень.

Фахівці vcgarant консультують потенційних інвесторів щодо оптимального вибору програми, надають обширне портфоліо об'єктів інвестування, оформляють пакет документів, включаючи апостилювання та нотаріальне завірення, супроводжують клієнта для особистої подачі заяви про привласнення статусу, а також надають постеміграційні послуги.

Серед успішних кейсів компанії — здавалося б, безнадійні справи: отримання громадянства після відмови, з судимістю, після порушення продовження карти ПНП тощо.

Слово вдячним клієнтам:

Максим, студент:
"Звернувся в vcgarant за отриманням ПМЖ однієї з країн. Результат був дуже швидким і порадував грунтовністю й гарантіями. Велике спасибі фахівцям, працюють професійно".

Тетяна, юрист:
"Я працюю в юридичній фірмі, і багатьом нашим клієнтам ми рекомендуємо "Гарант" як надійного помічника в проходженні процедури отримання ПНП, ПМЖ чи іншого паспорта. Компанію характеризують індивідуальний аналіз ситуації клієнтів, креативний підхід до вирішення поставлених завдань, європейський рівень сервісу".

Зараз ви читаєте новину «VCGarant: відгуки учасників інвестиційних програм свідчать про високий рівень послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути