вівторок, 14 червня 2016 10:30

Уроки малювання у київських арт-школах

Живопис з давніх часів, є найбільш затребуваним видом мистецтва. Зараз по всій країні знаходиться безліч арт-шкіл, завдяки яким навіть початківці художники можуть вивчити всю структуру даного напрямку. Наша арт-школа має у своєму складі тільки досвідчених професіоналів. Саме тому, якщо ви вважаєте себе творчою особистістю та хочете навчатися мистецтву, то наша школа як раз те, що вам потрібно.

Уроки малювання у Київській арт-школі – це особливий підхід до кожного учня, де враховуються його особливості та рівні підготовки у даному виді мистецтва. Наша арт-академія поставила перед собою мету – залучити людей і показати їм всі принади прекрасного живописного світу, а вже потім навчити їх основам малювання композицій. Основою даного навчання є не просто навчити учнів змальовувати картинки, але і те, що вони мають на картині залишати свій особистий почерк і сприйняття побаченого.

 

Існує безліч плюсів навчання малюванню в нашій арт-академії:

- вміння знаходити особливий підхід до кожного учня
- привітний і дружний викладацький склад
- можливість розслабитися в невимушеній обстановці серед творчих натур
- вільний графік занять та інше
Заняття поділені на кілька підгруп:
- заняття з уроків малювання для дорослих
- заняття з уроків малювання для дітей
- персональні курси малювання як для дорослих, так і для дітей
- одноразові майстер класи по навчанню різних напрямків живопису

Які бувають заняття в нашій Артакадемії?

Існує два види уроків в нашій арт-академії: малювання і живопис. На уроках малювання викладач підкаже вам, як правильно навчитися малювати як легкі, так і складні форми. На уроках живопису учнів навчають всіх методів малювання з використанням різних фарб. Якщо ж мова йде про групові заняття, то тут навчають не лише живопису, але і всім методам малювання різних композицій. Завдяки нашій школі, Ви з легкістю навчитеся малювати в різних техніках.

 

Наша Артакадемія знаходиться в Києві і тут навчають майбутніх художників всім технікам даної майстерності. Групові уроки проходять в зручний час для учнів, і навіть є можливість відвідування індивідуальних занять. Для вибору арт-школи, не слід витрачати багато часу, звертайтеся до нас, і ви обов'язково навчитеся всім тонкощам цього мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «Уроки малювання у київських арт-школах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути