вівторок, 30 серпня 2016 15:10

У Києві відкрився ресторан швидкого харчування Sezam.food

У Києві відкрився ресторан швидкого харчування Sezam.food

Киянам відкрилася можливість відвідати заклад унікального формату - ресторан швидкого харчування Sezam.food. Описати його можна всього трьома словами: "Швидко, смачно і якісно". Заклад пропонує скуштувати страви східної кухні, зокрема, кавказької, узбецької та турецької.

Кухня ресторану відкрита, тому кожен відвідувач може спостерігати за процесом створення кулінарних шедеврів. Більшість страв готується в дров'яної печі, тому вони відрізняються приємним ніжним смаком і ароматом димку. Всі кухарі закладу спеціалізуються на приготуванні певного ряду страв, тому знають як зробити кожне з них особливо смачним.

Ознайомитися з меню ресторану швидкого харчування можна на сайті http://sezamfood.com.ua/. Тут клієнти можуть не тільки ознайомитися з інгредієнтами, цінами і порціями кожної страви, але і замовити доставку додому. Для цього можна зателефонувати, скористатися формою на сайті або функцією зворотнього дзвінка. Співробітники ресторану дбають про якісний сервіс, тому, якщо через 5 хвилин клієнту не передзвонять, то він отримує в подарунок соус.

Доставка плову, піде і повного переліку страв східної кухні здійснюється по всьому Києву. Жителям Дарницького району, а також при замовленні від 500 грн, їжа доставляється безкоштовно. Також є варіант самовивозу з ресторану. В такому випадку можна отримати приємні знижки. Оплата проводиться в зручний для клієнта способом.

Sezam.food регулярно проводить акції, інформація про які розміщується на офіційному сайті в розділі "Новини та акції". Користувачі фейсбук можуть приєднатися до сторінки закладу і брати участь в розіграшах сертифікатів на 300 грн. Поділитися враженнями про заклад дозволяє відповідний розділ інтернет-ресурсу.

Про компанію:

Sezam.food - заклад, який пропонує відразу все. Тут зосереджені оригінальні страви східної кухні, а меню постійно поповнюється новими пунктами. У закладі можна скуштувати страви східної кухні, приготовані за класичними і авторськими рецептами. Кожне з них відрізняється неповторним соковитим і яскравим смаком. Переконатися в цьому особисто можна, відвідавши ресторан швидкого харчування за адресою: м Київ, вул. Анни Ахматової 16а.

Контакти:

(044) 338-34-88

(097) 139-11-88

(063) 492-11-88

(099) 289-11-88

Сайт: http://sezamfood.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкрився ресторан швидкого харчування Sezam.food». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути