четвер, 01 листопада 2012 17:51

Третій Український Інвестиційний Салон відбудеться в грудні в Польщі

Третій Український Інвестиційний Салон відбудеться в грудні в Польщі
Фото: news.kh.ua

За пропозицією Варшавської Фондової Біржі, польських учасників попередніх інвестиційних салонів третій Український Інвестиційний Салон відбудеться в грудні в Польщі, повідомляє організатор проекту ГИК "ICOM Capital" (Київ).

- Організатором цього заходу виступає компанія ICOM Capital, що стала правонаслідувачем інвестиційної групи Авантаж Капітал, - говорить її управляючий партнер, екс-голова ІГ "Авантаж-капітал" Юрій Костоглодов. – Пропозиція провести Інвестиційний Салон у Варшаві дозволить залучити набагато більшу кількість зацікавлених учасників з польської сторони і скласти повніше і якісніше уявлення про українські компанії, зацікавлені у виході на ринок капіталу, викликати інтерес до інвестиційного потенціалу українського середнього бізнесу.

Для українських учасників презентація своєї інвестиційнійної стратегії у Варшаві перед такою аудиторією – хороша можливість заявити про себе, отримати "зворотний зв'язок", зрозуміти чекання інвестиційного співтовариства, знайти потенційних інвесторів і надалі в процесі підготовки підтримувати з ними комунікації".

- Досвід проведення Інвестиційних Салонів в Україні, підготовка до грудневого заходу у Варшаві показали, що, не дивлячись на непростий інвестиційний клімат в Україні, інтерес до сильних вітчизняних компаній, що динамічно розвиваються, з боку західного капіталу, зберігається, і, успішна компанія, завжди може розраховувати на інтерес інвесторів до свого бізнесу, – говорить старший партнер ICOM Capital Ярослав Хобта.

Відмінною особливістю Третього Інвестиційного Салону буде те, що він проводиться у форматі road show. З української сторони беруть участь не більше 8 українських компаній і декілька десятків потенційних інвесторів і учасників ринку капіталу - Private Equity і портфельні фонди, інвестиційні банки, авторизовані радники ВФБ, приватні інвестори.

Партнери ICOM Capital в рамках проекту "Інвестиційний Салон" з української сторони - аудиторська компанія Baker Tilly Ukraine, юридична компанія Аsters, Комунікаційна Група PRT, представництво ВФБ в Україні. Партнери з польської сторони - Варшавська фондова біржа, Асоціація приватних інвесторів Польщі, IR-компанія "Еверест Консалтинг".

Проект "Інвестиційний Салон" реалізується в Україні, починаючи з 2011г. За цей час було проведено два повномасштабні Салони в Харкові, десятки бізнес-сніданків в більшості регіонів країни. Сьогодні Інвестиційний Салон став постійно діючим проектом, своєрідним "інвестиційним інкубатором", дозволивши десяткам українських компаній знайти оптимальні інвестиційні рішення, реалізувати інвестиційні можливості, збудувати комунікації з учасниками інвестиційного процесу та інвесторами.

Зараз ви читаєте новину «Третій Український Інвестиційний Салон відбудеться в грудні в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути