Ексклюзиви
середа, 24 травня 2023 09:00

Топ 6 піц на томатній основі у Львові

Піца у Львові – одна зі страв, яка супроводжує не лише жителів, а й гостей міста. Й не дивно, адже нею можна смачно поласувати, нагодувати сім'ю або велику компанію, обираючи для цього поживні та унікальні варіанти з томатним соусом.

Найкращі піци з томатним соусом

Серед найпопулярніших основ для італійської піци варто відзначити саме томатний соус, який допоможе створити оригінальний посмак до будь-якої начинки.

Автор: thepizzaplant.com
  Томатний соус допоможе створити оригінальний посмак до будь-якої начинки
Томатний соус допоможе створити оригінальний посмак до будь-якої начинки

Американа

Якщо ви фанат страв по-американськи, до складу яких входить безліч незвичних та оригінальних начинок – тоді цей варіант саме для вас. Томатна основа коржика доповнюється за допомогою хрумких мисливських ковбасок, а ще – великої кількості картоплі фрі. Для створення оригінального посмаку використовується також сирний соус.

Мексиканська

Мексиканські традиції втілились у цій піці, яку сміливо можна назвати мінімалістичною. А все тому, що вона складається з мінімуму інгредієнтів: до її складу входить сир моцарела, гостре салямі та дрібка перцю чілі й усе це присмачується палким соусом табаско.

Верона

Італійська класика, яка доповнюється не лише томатами на основі, а ще й часниковою олією з зеленню, яка надає оригінального, духмяного посмаку. До складу входить не лише традиційний сир моцарела, а й печериці, а ще – слайси з ніжної шинки, яка запікається до отримання м'якості та солодкості смаку.

Тонно

У цій піці ви знайдете велику кількість оригінальної начинки, яку не використовують в інших піцеріях. Коржики вкриваються томатним соусом та сиром моцарела, а потім присмачуються за допомогою ласих шматочків консервованого тунця, кукурудзи з банки, зелених оливок та невеликої кількості солодкої цибулі.

Парма

У цій піці втілені справжні італійські традиції та класичні інгредієнти, серед яких особливо вирізняється тонка нарізка з прошуто. Воно доповнюється за допомогою свіжих помідорів чері, а також сиру моцарела й пармезан, яким його присмачують зверху. А для створення оригінального зовнішнього виду використовується свіжа рукола.

Від Шефа

Якщо вам хочеться спробувати щось незвичне, що не лише за формою, а й за наповненням буде відрізнятись від класичних піц – тоді обирайте страву від Шефа. До її складу входить часникова олія з зеленю, яка доповнює томатний соус. На основі можна побачити не лише велику кількістю сиру моцарела, а й домашньої ковбаси, яка присмачується соусом зі шпинату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 неймовірних фактів про піцу

Замовити піцу з доставкою у Львові

Обираючи піцерію у Львові, зверніть увагу на заклад під назвою Донателло. Ресторан пропонує унікальні варіанти страв, які сповнені не лише томатного, а й вершкового соусів й різноманітної, свіжої начинки.

Піцерія має власну кур'єрську доставку, яка протягом години доставить ваші страви у будь-який куточок міста. А також ви отримаєте можливість користуватись актуальними знижками та акціями, аби харчуватись частіше, а сплачувати – менше!

Сьогодні заведено вважати піцу досить популярною стравою, проте ще нікому не вдалось зробити її настільки актуальною, як, наприклад, у ПАР. У 1990 році там створили одну з найбільших піц, яка навіть увійшла до Книги рекордів Гіннеса. Вся справа втому, що страва важила понад дванадцять кілограмів та мала діаметр у 37,4 метра.

Ще однією стравою-рекордсменкою стала найдорожча з усіх приготованих у світі. Її зробили в Італії за допомогою шеф-кухаря на ім'я Ренато Віола. Для неї він використовував м'ясо омара та лангуста, креветки, сир моцарела, а також три види ікри. Замість звичного соусу використовувався дорогоцінний коньяк. Страва, яка мала діаметр 20 см, вартувала понад 8300 євро.

Зараз ви читаєте новину «Топ 6 піц на томатній основі у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути