середа, 01 грудня 2021 18:10

Технології для комфорту STIEBEL ELTRON

  Технології для комфорту STIEBEL ELTRON
Технології для комфорту STIEBEL ELTRON

Нам потрібна енергія, щоби жити. Будучи сімейним підприємством, STIEBEL ELTRON прагне того, щоб енергія була доступна і в завтрашньому світі. Саме тому компанія виступає за екологічно відповідальні та ефективні житлові послуги, які забезпечують збереження інвестицій. STIEBEL ELTRON діє в ім'я майбутнього – Вашого та нашого.

  STIEBEL ELTRON діє в ім'я майбутнього – Вашого та нашого
STIEBEL ELTRON діє в ім'я майбутнього – Вашого та нашого

З 1924 року STIEBEL ELTRON є синонімом надійних рішень для побутової гарячої води, опалення, вентиляції та охолодження. Компанія зберігає чітку орієнтацію в енергетичних дебатах: електрика, що переважно отримується з відновлюваних джерел, є енергією майбутнього. Саме тому ми покладаємось на приблизно 3900 співробітників по всьому світу для ефективних рішень у галузі опалення з використанням екологічно чистих технологій.

Починаючи з проектування та виробництва Вашого приладу та закінчуючи його технічним обслуговуванням, STIEBEL ELTRON систематично застосовує знання, силу інновації та досвід, набуті завдяки роботі з клієнтами з високими стандартами, такими як Ви, та завдяки продажу понад двох мільйонів побутових приладів на рік. Ми знайдемо відповідне рішення для задоволення потреб. Рішення, розроблені для підвищення рівня зручності у Вашому домі сьогодні і при цьому не втратить актуальності завтра.

  STIEBEL ELTRON систематично застосовує знання, силу інновації та досвід
STIEBEL ELTRON систематично застосовує знання, силу інновації та досвід

Встановлено мільйони разів по всьому світу

Ви можете покластися на досвід STIEBEL ELTRON, коли йдеться про бойлери ГВП. Мільйони приладів встановлені в будинках і офісах по всьому світу, і щороку до цього додається понад півмільйона нових приладів.

Бойлери можуть постачати кілька точок водорозбору. І тому є прилади різних розмірів. Залежно від проекту Ви можете вибрати прилади з різним обсягом накопичувача. Вони забезпечують постійну наявність гарячої води необхідної температури від 35 °C до 85 °C при низькому споживанні енергії в режимі очікування. Теплоізоляція між внутрішнім баком та зовнішньою оболонкою відповідає вимогам енергоефективної роботи. Залежно від типу бойлера внутрішні баки виготовляються із сталі з емалевим покриттям зсередини та антикорозійним стержнем чи анодом імпульсного струму, або з міді.

  Ви можете вибрати прилади з різним обсягом накопичувача
Ви можете вибрати прилади з різним обсягом накопичувача

Ви також можете скористатися перевагами чудової якості продукції. Проста установка, швидке обслуговування і навіть прилади з анодом імпресійного струму, що не обслуговується, - чи потрібно говорити більше?

Дізнатися детальніше про водонагрівачі STIEBEL ELTRON можна на сайті або за телефоном +38067 1400 900.

Зараз ви читаєте новину «Технології для комфорту STIEBEL ELTRON». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути