понеділок, 27 квітня 2020 14:50

Страхова компанія ARX передала Київській лікарні 710 сучасних захисних костюмів

Страхова компанія ARX передала Київській лікарні 710 сучасних захисних костюмів
Київська міська лікарня № 9 отримала захисні костюми MIKROSAFE CA-506 фірми DuPont Tyvek, які забезпечують максимальний рівень захисту

В умовах боротьби з пандемією СOVID -19 найбільше навантаження лягає на медиків. Саме вони виявилися під ударом через багаторічне слабке фінансування системи охорони здоров'я. Можна налагодити виробництво захисних костюмів і масок, але неможливо миттєво збільшити кількість лікарів і медперсоналу.

Всього в Україні понад 6500 інфікованих, п'ята частина - медики. Кожен день одна бригада лікарів йде на самоізоляцію. За даними від 22.04.20 вірусом хворі вже більше 1200 медпрацівників, медустанови реально стали головними осередками інфекції.

Основна причина невтішних цифр - відсутність засобів захисту. Вітчизняна медицина не справляється без підтримки волонтерів, бізнесу та громадянського суспільства. Саме вони спрямували сили на забезпечення медиків найнеобхіднішим - засобами індивідуального захисту, медикаментами, обладнанням і навіть гарячим харчуванням.

Страхова компанія ARX не залишилася осторонь від загального руху. Розуміючи гостроту проблеми, було прийнято рішення придбати 710 найсучасніших захисних костюмів і передати їх Київської міської лікарні № 9, однієї з 7 лікарень Києва, які приймають хворих на коронавірус. Передача костюмів відбулася 22 квітня 2020 року. Також найближчим часом до передачі плануються захисні маски. Загальна сума благодійної допомоги склала 300 000 грн.

Частинки COVID-19 настільки малі, що багато матеріалів вільно їх пропускають, тому для захисту підходить не кожен костюм. На підставі рекомендацій лікарів були придбані захисні костюми MIKROSAFE CA-506 фірми DuPont Tyvek, які відповідають всім санітарним нормам і забезпечують максимальний рівень захисту.

Андрій Перетяжко, Голова Правління ARX зазначив: "Ми, як соціально-відповідальна компанія, як громадяни України, не можемо стояти осторонь від нагальних проблем суспільства. Ми розуміємо, як важко лікарям, їх сили не безмежні, а відповідальність колосальна. Тому було прийнято рішення допомогти там, де це найбільш потрібно, і надати медикам належний захист, який вони можуть використовувати прямо тут і зараз. Об'єднавши зусилля громадян, бізнесу та держави ми обов'язково впораємося зі хворобою".

Компанія ARX перевела на віддалену роботу 80% співробітників, всі сервіси і продовжує обслуговувати клієнтів. Встановлено режим чергування в офісах, і необхідна частина

співробітників знаходиться на місці, оскільки страхову галузь віднесено до розряду критично важливих, які не можуть припинити свою роботу.

Клієнти без проблем і в офісах, і дистанційно, можуть оформити страховки, зробити оплати і врегулювати збитки.

Компанія виконує всі свої зобов'язання по виплатах, виплачуючи клієнтам щодня близько 4 млн грн

Зараз ви читаєте новину «Страхова компанія ARX передала Київській лікарні 710 сучасних захисних костюмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути