Ексклюзиви
понеділок, 27 січня 2020 12:00

Що подарувати жінці на День закоханих: безпрограшні ідеї

Що подарувати жінці на День закоханих: безпрограшні ідеї
Косметика робить жінку щасливою

Жінки обожнюють красу та приємні аромати. Тому, очевидно, що найкращим подарунком для них стануть різноманітні косметичні засоби. Запашні парфуми чи помада улюбленого відтінку ніколи не будуть зайвими і обов'язково потішать дівчат.

Інтернет-магазин косметики "NOTINO" пропонує кілька ідей подарунків на День святого Валентина, які зроблять щасливою будь-яку жінку.

Парфуми

Дійсно незабутнім подарунком для коханої будуть парфуми Victoria's Secret. Зазвичай він асоціюється з розкішною білизною, проте пропонує не менш культову косметику, створену в тандемі із знаменитими парфумерами. Багато ароматів Victoria's Secret уже завоювали популярність серед жінок по всьому світу.

Парфуми цього бренду доступні в багатьох варіантах. Для тих, хто любить квіткові чи фруктові аромати ідеально підійде парфумована вода Noir Tease, Bombshell або Crush з поєднанням запахів манголії, півонії та сандалового дерева. Любителькам східних ароматів сподобається туалетна вода Secret Charm Honeysuckle & Jasmine із нотами жасмину. Свіжості додасть XO Victoria із ароматами цитрусових, яблука та троянди. Вдало підібрані парфуми підкреслять індивідуальність жінки, її сексуальність та витонченість.

Засоби догляду за волоссям

У холодну погоду, а особливо в морози волосся стає тьмяним та ламким, а шкіра голови потребує ретельнішого догляду. Спеціальна косметика допоможе повернути волоссю природний об'єм та блиск, що зробить вашу зачіску більш досконалою. Вибір такої косметики надзвичайно великий. Є різноманітні шампуні, кондиціонери, сироватки, олійки та маски, спреї для фіксації, гелі або пінки для об'єму. Вказані засоби пропонують відомі косметичні бренди: Kеrastase, TIGI, L'Oréal.

Косметичні набори

Приємним сюрпризом будуть цілі косметичні набори. Засоби, що до них входять, уже правильно скомпоновані, що зробить вашу зовнішність більш ідеальною і зекономить час на підбір потрібної косметики. Такі набори бувають абсолютно різними, наприклад, мило, тонік, гель для обличчя від бренду Clinique, туш для вій, контурний олівець та засіб для зняття макіяжу очей від Collistar, помада та блиски для губ Dior. Часто до таких наборів додають косметичку для їх зберігання.

Подарунковий сертифікат

Якщо ви не можете визначитись із подарунком. Інтернет-магазин "NOTINO" пропонує придбати подарунковий електронний сертифікат. Таким чином ви ніколи не помилитесь і зробите щасливою кожну жінку.

Зараз ви читаєте новину «Що подарувати жінці на День закоханих: безпрограшні ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути