пʼятниця, 31 липня 2020 17:21

Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Івано-Франківській області

 

Сьогодні швидкісний домашній Інтернет – не розкіш, а необхідність. Але обрати компанію, яка надає телекомунікаційні послуги, досить складно, особливо коли так багато привабливих акцій провайдерів домашнього Інтернету. Тому рекомендуємо вибрати компанію з великим досвідом роботи та хорошою репутацією, яка пропонує не тільки вигідні тарифи Інтернет, а й високий рівень сервісу. Тарифи провайдерів Інтернету залежать також від швидкості Інтернету та стабільності сигналу, тому важливо звертати увагу в першу чергу на якість послуг компанії та реальні відгуки її абонентів.

Мережа Ланет – надійний всеукраїнський інтернет-провайдер

Однією з компаній з хорошою репутацією є всеукраїнський інтернет-провайдер Мережа Ланет, який вже давно довів свою надійність і клієнтоорієнтованість. Компанія прагне якомога повніше задовольнити запити кожного свого абонента, надаючи не тільки швидкісний Інтернет по всій Україні та телебачення, а також і якісний сервіс: фахівці служби технічної підтримки завжди готові допомогти з вирішенням проблем, а компетентні монтажники виїжджають максимально оперативно після оформлення заявки.

Провайдер Інтернету Мережа Ланет пропонує телекомунікаційні послуги для бізнесу та приватних осіб:

● підключення Інтернету;
● підключення телебачення.

Мережа Ланет у приватному секторі надає Інтернет за технологією PON. Це економічна технологія забезпечення множинного абонентського доступу за допомогою всього одного модулю для прийому і передачі даних, з великою кількістю підключених абонентських вузлів, причому вузлів можна нарощувати стільки, скільки дозволяє потужність апаратури. Переваги Інтернету PON полягають у високій продуктивності мережі та оптимізованому розміщенні оптичних розгалужувачів, завдяки чому провайдер може пропонувати послуги за доступною вартістю.

Акція Мережі Ланет: швидкісний Інтернет до кінця року за 599 грн

Цього літа серед акцій інтернет-провайдерів виділяється пропозиція Мережі Ланет: Інтернет зі швидкістю до 100 Мбіт/сек до кінця 2020 року всього за 599 грн!

Суть акції:

1. Ви підключаєте Інтернет від Мережі Ланет, оплачуючи тариф MegaLite за 599 грн;
2. Отримуєте Інтернет до 100 Мбіт/с до кінця року та 100% кешбек з першої оплати на свій основний рахунок в Ланет.TV. Надалі ці бонуси можна використовувати для оплати послуг в сервісі.

На день не більше 100 підключень. Скористатися нею можуть тільки жителі багатоквартирних будинків. Абонент також отримує приймач ONU і оплачує його заставну вартість в розмірі 350 грн. Після завершення акції абоненти будуть автоматично переведені на мінімальний тарифний пакет без ТБ, актуальний на той момент.

Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет в Івано-Франківській області в таких населених пунктах: Боднар, Угринів.

Звертайтеся в Центр обслуговування абонентів Мережі Ланет, щоб замовити тарифний план MegaLite:

[email protected]
(0342) 506-500

Зараз ви читаєте новину «Швидкісний Інтернет по акції від провайдера Мережа Ланет в Івано-Франківській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути