Ексклюзиви
вівторок, 18 січня 2022 12:10

Шість найкращих гірськолижних шоломів із китайських онлайн-магазинів

Шолом — обов'язковий елемент спорядження будь-якого лижника чи сноубордиста. Популярність зимових видів спорту зумовила сплеск відповідних пропозицій від китайських брендів. На торговельних онлайн-майданчиках Піднебесної цілком можна підібрати якісний шолом за привабливою ціною. До того ж сьогодні доставка товарів з Китаю в Україну коштує зовсім недорого. Розрахувати приблизну вартість послуги та ознайомитись з умовами доставки легко на офіційному сайті сервісу NP Shopping.

 

На які бренди та моделі шоломів варто звернути увагу?

Захисна амуніція, про яку ми сьогодні поговоримо, широко представлена на таких китайських сайтах як Taobao, Tmall тощо. Завдяки цьому прихильники снігових розваг зможуть легко знайти і придбати модель, яка сподобається найбільше.

• COPOZZ CPZ-2921. Ціліснолита модель супроводжується сертифікатом безпеки і має найвищий рейтинг серед покупців. Шолом має легкий ергономічний дизайн, тому добре прилягає до голови. Для максимального комфорту передбачені м'які накладки в області підборіддя та вух, знімні елементи утеплення. На вибір покупцю доступні три розміри (53–61 см).

• MOON MS-86. Шолом дуже легкий, зручний, стильний. Виробник пропонує понад 20 кольорів і візерунків, чотири варіанти розміру (52–64 см). Ступінь захисту середня, але цього цілком достатньо для періодичного аматорського катання по трасах низької та середньої складності.

• Вектор ACC30070. Винятково якісний, довговічний і надійний шолом. Забезпечує хороший рівень захисту під час екстремального катання. Виріб відрізняється якісною збіркою, має кліпсу для кріплення візора, який можна придбати окремо. В наявності три розміри (54–63 см).

• COPOZZ CPZ-2626. Модель забезпечує чудовий захист у випадку падіння. Особливості конструкції не дозволяють шолому в екстремальних умовах сповзати на очі. Внутрішня частина утеплена, тому кататися можна навіть без шапки або балаклави. Виробник випускає лише два розміри (від 55 до 61 см).

• NANDN SNOW NTT-213A. Гарний композитний шолом з повним комплектом теплих накладок. Додатково є відстібний козирок, що надійно затуляє від сонця. М'яка внутрішня частина повністю знімається, забезпечуючи гігієнічність використання. Модель завоювала любов покупців завдяки гарному приляганню, мінімальній вазі та продуманій вентиляції. Виробник пропонує три розміри (56–63 см).

• EnzoDate LY05. Дуже стильний захисний шолом укомплектовано двома візорами з різною пропускною здатністю. Це повністю компенсує його вищу вартість. Для поганої погоди та вечірнього часу в пригоді стане жовта лінза VLT 67%, а за яскравого сонця краще кататися з дзеркальним візором VLT 38%. Виріб легкий, чудово охоплює голову. Випускається у двох розмірах (від 56 до 61 см).

 

Вартість всіх розглянутих моделей (крім останньої) - у межах 1000 грн, що дуже недорого для якісного гірськолижного обладнання. Крім того, ціна дозволяє замовити ще декілька корисних спортивних товарів і все одно вкластися в безмитну норму €100.

Зараз ви читаєте новину «Шість найкращих гірськолижних шоломів із китайських онлайн-магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути