четвер, 23 серпня 2018 09:29

Найнезвичайніші серії LEGO

Конструктор LEGO - улюблена іграшка дітей і дорослих. Вона дозволяє із задоволенням провести час, а також сприяє розвитку дрібної моторики, уяви, фантазії і логічного мислення.

В даний час датська компанія випускає більше 40 серій конструкторів. Ми склали шорт-лист найнезвичніших серій ЛЕГО, які напевно сподобаються справжнім фанатам і колекціонерам.

LEGO Brick

Навесні 2017 року на прилавках магазинів з'явилися оригінальні, барвисті і деталізовані конструктори - "Лего Брик". Являють собою невеликі фігурки супергероїв, в яких діти та дорослі впізнають улюблених персонажів коміксів і фільмів. Велика голова, квадратний тулуб, маленькі руки і ноги - відмінні риси персонажів.

У кожному ігровому наборі знайдеться близько 100 дрібних деталей. Передбачена спеціальна демонстраційна підставка, на яку можна встановити фігурку після складання. Конструктор рекомендований для дітей від 10 років.

  LEGO Brick
LEGO Brick

LEGO Mindstorms

Lego Mindstorms - це унікальний конструктор, за допомогою якого можна створити справжнього робота. У наборі містяться стандартні деталі ЛЕГО, а також спеціальні двигуни, сенсори і програмований блок. Для створення діючого робота додається інструкція. Втім, фантазія дитини нічим не обмежена - можна створити власну модель, використовуючи додаткові деталі з інших наборів.

  LEGO Mindstorms
LEGO Mindstorms

LEGO Ideas

Це унікальна серія конструкторів, створена справжніми шанувальниками ЛЕГО. Набори авторської серії розроблені за мотивами кінофільмів, серіалів, мультфільмів, коміксів. Асортимент пропозицій включає в себе такі популярні конструктори - "Доктор Хто", "Теорія великого вибуху", "ВАЛЛ-І", "Мисливці за привидами" та ін.

  LEGO Ideas
LEGO Ideas

Кожен з цих унікальних конструкторів стане гордістю вашої колекції!

Зараз ви читаєте новину «Найнезвичайніші серії LEGO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути