середа, 21 лютого 2018 15:36

Ресторан Вoho здивує гостей дизайном і кухнею

Ви куштували справжню вишукану кухню у Києві? Де суші подають без рису, а тунець можна обсмажити самостійно на соляному камені? Якщо ні, це означає, що вам слід відвідати Воһо - ресторан в центрі Києва.

  Ресторан Воһо - це вишукане місце для людей з аристократичним смаком
Ресторан Воһо - це вишукане місце для людей з аристократичним смаком

Це вишукане місце для людей з аристократичним смаком.

"Із чоловіком потрапили в ресторан Вoho на запрошення друзів. Це заклад нового часу. Тут дуже оригінальний дизайн. Стіни прикрашені рогами тварин, на стелі імпровізована річка. Заходиш, ніби в якийсь космічний корабель. При цьому є відчуття простору. Тут комфортно і все зі смаком. Вперше з друзями скуштували роли без рису. Я теж не повірила, що такі існують. Виявилось нам принесли роли з лососем, тунцем та крабом у рисовому папері. Це неймовірні відчуття. Риба дуже свіжа і смачна, а таких ролів більше ніде у Києві немає", - пише в соцмережі киянка Тетяна.

Замовити місце в ресторані чи святкування дня народження або іншого свята, чи просто посиденьок з друзями можна на сайті ресторану. А замовити оригінальні подарунки для святкування у стилі Вoho - чашки, тарілки, набори посуду або подарункові сертифікати, ми радимо на сайтi orner.com.ua. Вони стануть приємним доповненням до відвідин ресторану, а природні зображення з тваринами потішать навіть найвибагливіших клієнтів.

  Ресторан Воһо - це вишукане місце для людей з аристократичним смаком
Ресторан Воһо - це вишукане місце для людей з аристократичним смаком

В ресторані паназіатська кухня. Тут використовують кращі рецепти Японії, Китаю, Тайланду та Індії. У першу чергу, знаменитий шеф-кухар Кирило Щербаков дивує відвідувачів соусами, палітрою спецій та яскравими смаками. Гостям пропонують скуштувати страви, які готують на японському грилі, але родзинка закладу є приготування страв на соляному камені.

"Ми замовляли тунця, який є досить примхливою рибою у приготуванні. Його легко пересмажити і він стає резиновим. Нам винесли соляний камінь, на якому самому можна приготувати рибу. Це дуже цікаво, спостерігати, як готується твоя рибка. Для розкриття смаку пропонують дуже оригінальний соус юзу, який додає легкої цитрусової нотки і розкриває смак", - каже Ярослав Гуртовий із Києва.

В ресторан Вoho також приходять, щоб насолодитися коктейлями. В меню їх більше 30. Деякі з них здивують навіть найбільш заядлих тусовщиків, адже деякі коктейлі є авторськими.

"Ми були у караоке-барі. З усього Києва це найбільш атмосферне місце. Сама кімната стилізована оніксом. Має дуже хороше освітлення і звук. Щовечора тут співають професійні вокалісти. Атмосфера сприяє приємному вечору", - пише відвідувачка Аліна Дідик.

Завітайте в Вoho та подаруйте собі яскраві враження.

Зараз ви читаєте новину «Ресторан Вoho здивує гостей дизайном і кухнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути