Ексклюзиви
неділя, 01 вересня 2024 04:06

Модні костюми на осінь: які фасони обрати цього року
22

Фото: Pinterest

Костюм - універсальний елемент гардеробу, в якому кожна жінка почувається комфортно. Він ідеально підходить для прогулянок, походів у магазин, подорожей та побутових справ.

Gazeta.ua зібрала п'ять трендових фасонів на осінь 2024 року, на які варто звернути увагу.

Оверсайз

Вдалий варіант для тих, хто хоче вільно почуватися у будь-якій ситуації та приховати декілька зайвих кілограмів. Обирайте штани на резинках і худі з капюшоном. Образ доповнюйте кросівками, кедами на високій підошві, сумкою або рюкзаком і мінімалістичними прикрасами.

Автор: Pinterest
 

Трикотаж

Фасон, який ідеально підійде для прохолодної погоди. Обирайте подовжений светр. Він додасть образу елегантності. Щодо штанів - придивіться до завуженого варіанту. Популярним також залишається вільний крій і висока посадка.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які штани купувати на осінь: модні фасони, які підкреслюють фігуру

Рубчик

Трендова модель, яка залишається у тренді декілька сезонів. На осінь купуйте класичні теплі кольори. Наприклад, білий, бежевий, коричневий. Модними також будуть чорні, сірі та темно-сині відтінки.

Автор: Pinterest
 

Груба в'язка

Підійде для кінця осені й холодної зими. Доповнюйте аутфіт модними уггами, чоботами, кросівками на високій підошві. Зверху можна одягнути об'ємну куртку й взяти з собою невелику сумку.

Автор: Pinterest
 

Велюр

Фаворит серед модниць, у якому жінки почуваються комфортно та вільно. Зверніть увагу на класичні відтінки чорного та сірого. Якщо любите виділятися - обирайте рожевий, зелений та синій.

Автор: Pinterest
 

З приходом перших похолодань варто задуматися про підготовку до осіннього сезону. Дизайнери рекомендують робити ставки на мінімалізм і універсальність. Gazeta.ua зібрала п'ять моделей взуття, які будуть в тренді цього року.

Зараз ви читаєте новину «Модні костюми на осінь: які фасони обрати цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути