середа, 24 травня 2017 14:47

Renault знайомить дітей з автомобільними професіями

У перші вихідні літа, 3 та 4* червня 2017 року, компанія Renault в Україні проводить сімейний уікенд і запрошує дітей, а також їхніх батьків на екскурсію по дилерському салону та сервісу для знайомства з автомобільними професіями.

Під час першого літнього вікенду у всіх офіційних дилерських центрах Renault будуть проводитися навчальні екскурсії, які допоможуть дітям краще пізнати про такі важливі професії працівників автосалону Renault, як продавець-консультант, майстер-приймальник і механік.

Маленьким гостям розкажуть, хто допомагає клієнту обрати автомобіль, як готують автомобіль, як вручають новий автомобіль власнику і як необхідно про нього піклуватися після покупки. Для кращого розуміння цих процесів діти здійснять захоплюючу екскурсію по сервісу.

А батьки під час вікенду зможуть:
• більш детально ознайомитися з автомобілями Renault;
• пройти тест драйв автомобілів і виграти фірмове дитяче крісло в автомобіль;
• зарезервувати і купити автомобіль Renault;
• дізнатися інформацію про акції на автомобілі та сервіс;
• оформити кредит на придбання автомобіля або аксесуарів за допомогою власної програми кредитування Renault Finance;
• отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

Маленьких гостей дилерських центрів очікують подарунки - брендовані каски Renault.

Кожен, хто в період сімейного вікенду пройде тест драйв моделей Renault в офіційній дилерській мережі Renault на території України, бере участь у розіграші фірмового дитячого крісла в автомобіль. Розіграш дитячого крісла в автомобіль відбудеться в кожному офіційному дилерському центрі Renault. Призовий фонд складає 33 фірмових дитячих крісла в автомобіль.

Розіграш буде проводитися за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/). Імена переможців будуть опубліковані відповідно до умов акції, на сайті http://www.renault.ua/ і на офіційних сторінках Renault в Україні в соціальних мережах.

Детальну інформацію і правила акції можна дізнатися на офіційному сайті компанії www.renault.ua, у офіційних дилерів RENAULT в Україні або за телефоном гарячої лінії 0 800 500 351.

У 2016 році бренд RENAULT зайняв 1е місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

*дата проведення заходу може змінюватися і бути індивідуальною для дилерського центру. Детальну інформацію слід уточнювати у дилера у вашому місті.

 
Зараз ви читаєте новину «Renault знайомить дітей з автомобільними професіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути