Ексклюзиви
пʼятниця, 30 квітня 2021 15:59

Поїздка на Мальдіви: вибір острову для відпочинку

 

Мальдівські острови є відмінним варіантом для спокійного пляжного відпочинку. Додатковий релакс забезпечать ексклюзивні SPA-процедури, білосніжні пляжі і теплі води Індійського океану. Якщо ви не знаєте, на який острів відправитися, можна звернутися за рекомендацією до професіоналів, наприклад, у туристичну компанію Avialiga. Фахівці допоможуть вам створити таку подорож, під час якого всі турботи і тривоги залишаться за бортом, як тільки ви сядете в літак.

Різноманітність відпочинку на Мальдівах

Існують острови-атоли, які найкраще підходять для певних вимог: одні з них гарно підходять для дайвінгу, інші - для спостереження за китовими акулами, а треті є прекрасним варіантом для вечірок або активного відпочинку. Якщо ви хочете насолодитися красою підводного світу, вирушайте на атол Арі. Це ласий шматочок для пірнальників і аквалангістів, так як тут можна побачити сотні видів риб, різноманітні коралові рифи.

Для катання на яхті можна порекомендувати Хаа-Аліф, найбільш віддалений на північ острів. Якщо ж ви віддаєте перевагу максимально спокійному і релаксовому відпочинку, кращим варіантом стане Баа - атол на Мальдівах, де можна легко забути про повсякденний гамір і насолодитися красою місцевої природи. Слід зауважити, що Баа - це біосферний заповідник ЮНЕСКО, тому його територія особливо охороняється.

Острови-готелі на Мальдівах

Острови-резорти - це відмінний вибір для тих, хто давно мріє про справжній райський відпочинок. Багато з мальдівських атолів підходять під опис резорту: територія, яка належить одному готелю з чудовим сервісом і пишною рослинністю навколо.

Найцікавіші з них:

• Кураматі. Великий острів, що знаходиться за 60 км від Мале. Найбільш популярний курорт - Kuramathi Maldives. Тут можна знайти різні SPA-центри, кафе і бари, дитячий клуб, а також власний ботанічний сад.

• Куда Хураа. Ідеальне місце, щоб забути про будь-які тривоги і хвилювання. Атолл знаходиться за 20 км від аеропорту Мале, а місцевий готель пропонує першокласні послуги для своїх гостей.

• Гіравару. Цей атол часто вибирають дайвери, так як місцевий підводний світ користується популярністю через надзвичайно красиві корали і різнокольорових рибок. Тут також можна зустріти скатів, крабів, маленьких акул і інших підводних мешканців.

Спочатку на Мальдіви приїжджають в Мале, так як тут знаходиться міжнародний аеропорт. Трансфер між островами, як правило, виконується на поромі або гідроплані.

Якщо не знаєте, на який острів поїхати, звертайтеся за консультацією у професійне туристичне агентство. Фахівці підберуть для вас найбільш підходящий варіант відпочинку, розроблять маршрут і займуться організацією трансферу.

Зараз ви читаєте новину «Поїздка на Мальдіви: вибір острову для відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути