Ексклюзиви
пʼятниця, 04 червня 2021 16:56

Порядок починається з шафи

Психологи стверджують, що привести в порядок своє життя може кожен. А почати найкраще з шафи: розклавши все по поличках там, простіше перейти до більш складних завдань. Погодьтеся, що коли вас оточує порядок, навіть дихати легше. У той час, коли захаращення, хаос провокують розвиток тривожності, депресії. Здавалося б, самий звичайний предмет меблів, а приносить стільки користі. Яку ж шафу вибрати? Варіантів безліч. Шафа-купе все ж універсальне рішення для різних людей і приміщень.

  Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату
Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату

Чому все таки шафа купе?

Шафа повинна стати для Вас вірною подругою, помічницею. Її використання не повинно викликати роздратування, обурення. Уникнути подібного негативу можна, якщо при виборі меблів врахувати:

• Місткість;
• Раціональне розміщення системи зберігання;
• Функціональність;
• Ергономічність;
• Зовнішній вигляд.

  Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату
Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату

Всім вище перерахованим критеріям відповідає шафа-купе. За її дверима може поміститися цілий Всесвіт всього різного домашнього. Продумані полки і штанги під вішалки дозволять домогтися порядку: речі перестануть вивалюватися з відкритих дверцят. З шафою-купе скрипучі двері, які самовідкриваються і загороджують весь прохід, залишаться в минулому. Якщо трохи заморочитись, то користуватися нею буде зручно людям різного зросту і комплекції.

Шафа в передпокій

Передпокій - досить проблемна зона в квартирі: місця часто мало, тоді як речей багато. Верхньому одягу, взуттю, головних уборам, різним аксесуарам, духам, гребінцям, ключам, багато ще чому потрібно виділити окреме місце. Прибрали всю цю красу в шафу, і вуаля – ідеальний порядок. А дзеркальні дверки до того ж ще візуально і простір збільшать, зробивши кімнату світлішою. Зручно, комфортно, розумно. Виглядає сучасно. Служить без нарікань. Є прикрасою передпокою, гордістю господарів.

  Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату
Шафа-купе відмінно впишеться в будь-яку кімнату

Куди ще варто купити шафу?

Шафа-купе відмінно впишеться в спальню, дитячу, вітальню. Навіть на лоджії вона займе почесне місце. Хіба що в санвузлі її розташування буде недоречним. Речі є у всіх кімнатах - всі їх необхідно десь зберігати. Виберіть відповідне забарвлення, розмір, стиль виробу – створіть простір, просочений позитивом. Порадуйте себе порядком.

Змінюючи будинок на краще, змінюйтеся самі.

Зараз ви читаєте новину «Порядок починається з шафи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути