пʼятниця, 22 червня 2018 13:00

Поліс ОСЦПВ — захист від непередбачених витрат

  Кожен автомобіліст знає, що без "автоцивілки" заборонено експлуатувати транспортний засіб. Якщо водій стає винуватцем ДТП, де завдається шкода третім особам і їх майну, то страхова компанія самостійно відшкодовує збитки
Кожен автомобіліст знає, що без "автоцивілки" заборонено експлуатувати транспортний засіб. Якщо водій стає винуватцем ДТП, де завдається шкода третім особам і їх майну, то страхова компанія самостійно відшкодовує збитки

Деякі власники автомобілів вважають, що ця страховка — марна трата грошей. Але купивши поліс ОСЦПВ від "PZU Україна", і застрахувавши свою цивільну відповідальність, винуватець ДТП звільняється від фінансової компенсації збитків потерпілій стороні.

"Догнавши" на бюджетному автомобілі позашляховик вартістю сотні тисяч доларів, власнику не потрібно рахувати, чи вистачить грошей від продажу авто на ремонт бампера дорогої іномарки, — розповідає страховий консультант PZU Україна. Для того щоб водії не турбувалися з цього приводу, держава зобов'язує їх щороку оновлювати страховий поліс ОСЦПВ.

Автоцивілка — це обов'язковий документ для кожного водія, який не поступається за важливістю техпаспорту і водійського посвідчення.

Пам'ятка для тих, хто їздить без страховки

Згідно із законодавством, водій не має права управляти транспортним засобом без оформленої страховки. Якщо її не виявиться в разі ДТП, то автомобіліст заплатить штраф — від 425 до 850 гривень. Причому, відшкодовувати збитки третім особам доведеться за свій рахунок.

Громадяни України вже усвідомили важливість цього документа, і намагаються оформляти його без прострочень.

Оновлення закону про ОСЦПВ в 2018 році

Ключовий додаток до існуючого закону — введення електронного полісу. Друковані бланки до кінця року виходять з обігу, а на зміну їм приходить електронний поліс.

Також, трохи знижується ціна автоцивілки, оскільки немає витрат на виготовлення бланків, а оплатить ее можна з банківської карти.

Люди все частіше купують ОСАЦВ в крупних страхових компаніях

На ринку працює близько 50 страхових компаній, і не у всіх з них є ліцензії на право здійснення діяльності. Ті, хто торгували страховками "по-чорному", занижували вартість бланку. Але після того, як сотні українців не змогли вчасно отримати страхову компенсацію, ненадійні компанії позбулися ліцензії.

Заощадивши на неякісному полісі, можна отримати набагато більше проблем.

Автомобілісти знають, що купивши поліс ОСЦПВ від "PZU Україна", вони отримують надійного страхового партнера.

Компанія стала одним з лідерів на ринку автомобільного страхування України, тому що пропонує кожному водієві комплексні страхові послуги:

• Можливість прямого врегулювання ДТП: якщо автомобіль пошкоджується третьою особою, то власник одержує страхову виплату від "PZU Україна", а не від страхової компанії винуватця події.
• Швидкі виплати за Європротоколом. В середньому — 27 днів.
• Виплати здійснюються без очікування рішення суду
• Цілодобова підтримка від Call-центру
• Виплати до 50 000 гривень відбуваються без довідки з поліції
• Електронний поліс, який купується, не виходячи з дому
• "Добровільна Автоцивілка" зі збільшеним лімітом страхової виплати

Розрахувати та придбати поліс ОСЦПВ від "PZU Україна" можна на офіційному сайті, скориставшись онлайн-калькулятором.

Зараз ви читаєте новину «Поліс ОСЦПВ — захист від непередбачених витрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути