четвер, 24 червня 2021 09:37

Обираємо гарне крісло для офісу

Обираємо гарне крісло для офісу
Як обрати ідеальне офісне крісло?

Забезпечення комфортних умов праці - це першочергове завдання керівника. Робоче місце безпосередньо впливає на ефективність виконання поставлених завдань співробітниками, прибутковість компанії і її рентабельність. Також, меблі сприяють формуванню іміджу організації, є частиною корпоративної культури, демонструють ставлення керівника до своїх підлеглих. Якщо ви дбаєте про здорову атмосферу, то слід обов'язково придбати якісне крісло для офісу. Це раціональна покупка, інвестиція в комфортні робочі умови, запорука гарного самопочуття і настрою.

Яке воно ідеальне крісло для офісу

Робоче крісло для офісу відповідно до встановлених стандартів повинно мати:

• можливість регулювання висоти;
• нахилу спинки і сидіння;
• підйомно-поворотний механізм;
• рівну, повітропроникну поверхню, яка не ковзає і не викликає дискомфорту.

Наявність вбудованих опцій істотно спрощує використання крісла, робить його максимально комфортним і практичним у застосуванні.

Конструкція і матеріали

Перед покупкою крісла, слід звернути увагу на матеріали з яких воно виготовлено. Каркас конструкції повинен бути міцним, надійним, витривалим. Наявність підлокітників зовсім не обов'язково. Ця деталь залежить від роду діяльності працівника. Саме тому фахівці рекомендують моделі зі знімними, регульованими підлокітниками. За умови тривалої сидячої роботи, зверніть увагу на наявність підголівника. Ця деталь дозволить на кілька хвилин відкинутися назад і зняти напругу з опорно-рухового апарату, уникнути почуття дискомфорту.

Як матеріал для облаштування крісел активно застосовується шкіра, екошкіра, а також різні тканини. Кожен матеріал має свої особливості, нюанси догляду, про що слід заздалегідь знати.

У чому відмінність дорогого крісла для офісу від бюджетного?

Два візуально схожих крісла можуть значно відрізнятися в ціні. Вся справа в тому, що виробники зараз активно використовують сучасні технології, інновації, які наділяють готові конструкції відмінними експлуатаційними якостями. Вони прагнуть удосконалювати меблі, тому беруть за основу анатомічні особливості будови тіла і враховують потреби користувачів.

На відміну від бюджетних крісел, дорогі меблі оснащені:

• поперековою підтримкою;
• вбудованими регулюваннями підголівника, підлокітників і інших частин крісла;
• мобільною, безшумною базою, яка не псує покриття підлоги;
• якісним оббивним матеріалом, який не парить, не викликає алергії і відчуття дискомфорту;
• ергономічною спинкою.

Крісла з бюджетної лінійки не можуть гарантувати такого рівня комфорту під час роботи. Якісні дорогі моделі запобігають розвитку різного роду захворювань, допомагають уникнути больових відчуттів, перевантаження, затікання кінцівок, затисків в шиї, попереку. Для регулярної сидячої роботи вони ідеально підходять, оскільки дозволяють мінімізувати ризик негативного впливу такого положення на людину. Крісло для офісу - це не ті меблі, на яких варто заощаджувати.

Підбираємо крісло в офіс

Якщо ви прийняли рішення купити крісло в офіс, то слід заздалегідь вивчити його особливості. Сучасні офісні приміщення дуже відрізняються один від одного, тому варто завжди враховувати цей факт.

Для облаштування лаундж зони, приймальні або ж салону підійдуть моделі, які максимально нагадують домашні крісла. Такі конструкції мають мінімальний набір функцій, яскравий, стильний дизайн, практичні в застосуванні і догляді.

Ергономічні вироби, які мають посилену хрестовину, надійну спинку, вбудовані опції підходять як для керівного складу, так і для співробітників. Вони дозволяють створити комфортні умови для роботи. Популярними є моделі з сітчастою спинкою, які надають необхідну опору і при цьому володіють відмінною повітропроникністю. У жаркий період часу вони просто незамінні, не викликають ефекту мокрої сорочки. Підібрати крісло для офісу ви завжди зможете в інтернет-магазині "КупиСтул".

Офіційний дилер пропонує кращі моделі українського і зарубіжного походження за помірними цінами. Всі представлені крісла мають гарантію виробника, виготовлені відповідно до встановлених норм і стандартів, зможуть створити умови для плідної роботи.

Зараз ви читаєте новину «Обираємо гарне крісло для офісу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути