вівторок, 25 січня 2022 09:30

Подарунок на 14 лютого для сміливих: обираємо іграшку для дорослих

  Emma Neo, Ella Neo, Phoenix Neo
Emma Neo, Ella Neo, Phoenix Neo

Що подарувати на 14 лютого? Хто з нас не перебирав весь інтернет у пошуках подарунка, що запам'ятовується, на день святого Валентина! Звичайні рекомендації — білизна, парфуми, косметика або сертифікат в SPA — гідні, але ефекту з ними не досягти. Пропонуємо вам подивитися на романтику по-новому і обрати по-справжньому крутий дорослий подарунок.

Для неї

Який же ідеальний подарунок коханій на 14 лютого? Він повинен бути сучасним, дуже особистим і доставляти задоволення! Цим критеріям точно відповідають товари від фан-бренду Svakom: твоя дівчина почне танути навіть побачивши інтерактивну іграшку, а після першого використання закохається в неї (і в тебе) вже назавжди.

Якщо дорослі іграшки для неї в новинку, почни з простого та елегантного віброяйця Ella Neo: за його допомогою можна досліджувати ерогенні зони і всередині, і зовні. Тихе та компактне, воно ніжно вібрує в 11 режимах та відкриває простір для ігор соло та вдвох. Більш просунутих порадує інтерактивне віброяйце Phoenix Neo особливої форми для особливо глибокої стимуляції таємних гарячих точок. Ну а для любительок експериментів найкращим варіантом стане інтерактивний вібромасажер з підігрівом Emma Neo, який і допоможе розслабитися після довгого дня, і не залишить поза увагою чуттєві зони зовні та всередині, та надихне на ігри вдвох. Знімні "вушки" розширюють можливості масажера до безкінечності!

Серія Neo управляється прямо зі смартфона на будь-якій відстані, то ж розлука вам більше не страшна! Мало того, вони можуть вібрувати у ритмі рухів акторів в інтерактивному відео для дорослих. Повір, твоя дівчина його дивиться і, можливо, наступного разу захоче це зробити разом!

Для нього

  Alex Neo, Sam Neo, Vick Neo
Alex Neo, Sam Neo, Vick Neo

Хлопці теж люблять ласку! І цінують відкритість усьому новому, тому сміливо підбирай іграшку Svakom і для нього. Особливо якщо у тебе вже є інтерактив від цього бренду: ви зможете синхронізувати свої гаджети і насолодитися кіберсексом.

Інтерактивний смарт-мастурбатор Sam Neo оцінять любителі оральних пестощів: він вібрує та реалістично імітує стимуляцію жіночим ротиком. Ритми та швидкість варіюються. Якщо чоловік давно мріяв про пристрасний секс, наприклад, у громадському місці, його приємно здивує мастурбатор Alex Neo — 5 оригінальних сценаріїв озвучки сексу в різних місцях супроводжуються автоматичною стимуляцією. А сценарій, що сподобався, зможете реалізувати разом!

Варіант особистого подарунку – інтерактивний масажер простати та вібратор точки G Svakom Vick Neo. Це унікальна унісекс-іграшка з стволом, що обертається на 180° і кутом нахилу для точного попадання на потрібну зону. Всі іграшки управляються зі смартфона, на будь-якій відстані, а також можуть працювати у ритмі інтерактивного відео з відомого сайту для дорослих!

Весь асортимент фан-бренду можна переглянути тут. Не забудь, що до будь-якого гаджета для дорослих потрібна змазка. Якщо замовиш будь-яку іграшку з цієї статті до 14 лютого, отримаєш відмінний лубрикант на водній основі з рослинним гліцерином System JO H2O ORIGINAL (30 мл) безкоштовно!

Зараз ви читаєте новину «Подарунок на 14 лютого для сміливих: обираємо іграшку для дорослих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути