Ексклюзиви
четвер, 15 червня 2017 11:25

Під час фінального матчу футбольної Ліги Чемпіонів УЄФА компанія Nissan представила нове покоління Nissan X-Trail

Під час фінального матчу футбольної Ліги Чемпіонів УЄФА компанія Nissan представила нове покоління Nissan X-Trail, який найкраще продається у світі автомобіля класу SUV.

Вдосконалений Nissan X-Trail відрізняється рядом нововведень, серед яких: відмітний зовнішній вигляд, висококласний інтер'єр, а також інноваційні технічні рішення, покликані підвищити безпеку руху.

  В Україні новий Nissan X-Trail з'явиться в продажу восени 2017 року
В Україні новий Nissan X-Trail з'явиться в продажу восени 2017 року

Модернізована передня частина автомобіля відрізняється радіаторною решіткою з більш широким V-подібним декоративним елементом, що створює ефект руху, а також новим бампером, який тепер забарвлений у колір кузова і має елегантну обробку блискучого чорного кольору.

Заново сконструйовані блоки передніх фар включають новий варіант фірмових світлодіодних елементів X-Trail, які мають форму бумеранга. Посилилася відмінність в дизайні між галогенними і повністю світлодіодними фарами, які вперше обладнані адаптивною системою переднього освітлення. Передні протитуманні фари X-Trail тепер мають квадратну, а не круглу форму.

Що стосується задньої частини автомобіля, то більш цілісний і лаконічний вигляд йому надає заново розроблений бампер з хромованими деталями. Фірмові елементи в блоках задніх ліхтарів були модернізовані і стали повністю світлодіодними. У профіль Nissan X-Trail тепер виглядає ефектніше за рахунок нових 17- і 18-дюймових коліс і хромованих бічних молдингів, які тягнуться по нижній частині дверей топової версії виконання "Tekna".

На додаток до шести кольорів кузова, успадкованим від попередньої моделі, з'явилися ще чотири яскравих відтінки: Orange Pearl, Red Pearl, Blue Pearl Metallic і Dark Brown Pearl.

У салоні використані нові матеріали; зокрема, шкіряна оббивка сидінь стала більш високоякісною. Вперше для X-Trail доступна функція електрообігріву для передніх і задніх сидінь. В якості опції для версії "Tekna" пропонується нова двоколірна обробка інтер'єру з чорної і коричневої шкіри.

  В Україні новий Nissan X-Trail з'явиться в продажу восени 2017 року
В Україні новий Nissan X-Trail з'явиться в продажу восени 2017 року

Багатофункціональний інтер'єр робить новий X-Trail ідеальною моделлю для сімейних поїздок і пригод. Салон виключно місткий і комфортабельний; зокрема, X-Trail має кращий в своєму класі простір для ніг пасажирів другого ряду сидінь. Передбачені дотепні пристосування для розміщення предметів і практичні функції, у числі яких можливість зсуву і нахилу сидінь другого ряду.

Для X-Trail і раніше пропонується лінійка з трьох ефективних двигунів, куди входить 2,0-літровий дизель з максимальною потужністю 177 к.с., що надійшов у продаж в минулому році. Це означає, що покупці можуть вибрати X-Trail, який ідеально відповідає їхнім потребам: з бензиновим двигуном або дизелем, з 6-ступінчастою механічною або автоматичною (CVTXTronic) трансмісією, з переднім або повним приводом.

В Україні новий Nissan X-Trail з'явиться в продажу восени 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Під час фінального матчу футбольної Ліги Чемпіонів УЄФА компанія Nissan представила нове покоління Nissan X-Trail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути