середа, 13 березня 2024 14:46

Патчі під очі: пропоновані варіанти, склад, особливості дії

Патчі під очі – це засоби для експрес-догляду за шкірою повік. Мають форму півмісяця, кріпляться в нижній частині повік і здатні оперативно поліпшити стан покривів у цій зоні. Першими таку продукцію почали випускати корейські компанії, але сьогодні вона входить до каталогів багатьох європейських і американських брендів. Це особливий вид косметичної маски, який справляється з різними проблемами та має пролонговану дію.

Автор: MAKEUP
  Патчі під очі здатні оперативно поліпшити стан покривів у нижній частині повік
Патчі під очі здатні оперативно поліпшити стан покривів у нижній частині повік

Основне призначення полягає в усуненні набряків, синців, слідів втоми, зменшенні глибини зморшків і зволоженні. Список протипоказань невеликий. Застосування не рекомендується при вираженому куперозі, порушенні цілісності шкірного покриву, алергічних реакціях, запаленні слизових оболонок, а також при інфекційних офтальмологічних захворюваннях.

Правила підбору

Під час підбору важливо чітко сформулювати проблему, яку належить вирішити. Зазвичай виробники пропонують цілий список різних можливостей, тому орієнтуємося насамперед на перші позиції. Поради подруг, відгуки споживачів, рекомендації б'юті-блогерів сприймаємо конструктивно. Враховуємо відповідність можливостей певного засобу реальним потребам вашої шкіри, а також зважаємо на особливості пропонованої форми та склад продукту. Тепер про все по черзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чому виникають набряки під очима і як їх позбутися

Пропоновані форми

● Тканинні

● Гідрогелеві

● Силіконові

● З мікроголками

Особливості рецептури

● Найкращі патчі під очі від синців. Шукаємо в складі кофеїн, кінський каштан, центеллу азійську, огірок, сік цитрусових.

● Для нормалізації водного балансу. Нормальний рівень гідратації підтримують гіалуронова кислота, гліцерин, екстракт алое, трегалоза.

● Уповільнення процесів старіння. З цим завданням справляються пептиди, алантоїн, водорості, ретинол, муцин равлика.

ТОП-3 патчів для очей

● Elizavecca Gold Hyaluronic Acid. Гідрогелевий варіант з пролонгованою дією. Містить гіалуронову кислоту, золото, аденозин. Розгладжує дрібні зморшки, зволожує, усуває темні кола.

● Beauty Derm Collagen Gold Patch. Оригінальна пропозиція від українського бренду. Найкращі патчі від набряків з бюджетного сегмента. Крім традиційного гелеутворювача з морських водоростей містять гліцерин, золото, колаген, алантоїн,

● Garnier Skin Naturals. Хороший тканинний варіант для базового догляду за покривами. До складу просочення входять гіалуронова кислота й кокосова вода.

Максимальну ефективність патчі для очей демонструють у чоловіків і жінок віком 25-45 років. Правильно підібраний варіант забезпечує помітний результат навіть після одноразового застосування. Замовляйте патчі для очей на сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP з гарантованим доставленням по Києву та Україні.

Шкіра навколо очей навесні й улітку дуже вразлива. Саме в цей теплий період доводиться часто мружитися від сонця, через що утворюються зморшки.

Появу зморшок прискорює недостатній догляд і захист. Тому косметологиня вивела чотири обов'язкові правила догляду за шкірою навколо очей, які допоможуть відтермінувати старіння.

Зараз ви читаєте новину «Патчі під очі: пропоновані варіанти, склад, особливості дії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути